Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

TILING & SEALING

Solusi PERFLEX Pikeun
nu ngeunaan jeung susunan

Jieun unggal rinci beuki geulis tur terpadu. Ngasingkeun kokotor jeung hal-hal kotor lianna jauh tina ubin gabungan. Jieun pamasangan ubin anjeun langkung kuat sareng tahan. Jieun unggal rinci beuki geulis.

balik deui

Naha Perflex polypro tile grout tiasa ngagentos epoksi sareng janten grout ubin generasi énggal? 21 Juli 2022

The grout kotak tradisional dijieunna tina epoxy résin kotak grout, kumaha oge grout ubin epoxy teu lalawanan cuaca, bakal yellowing, discoloring, cracking sanggeus taun, lajeng Perflex tinggi polimér polypro kotak grout geus mucunghul di pasar. Ieu mangrupakeun grout ubin dijieunna tina polyaspartic polyurea résin. Alatan kinerja alus teuing, éta geus dipikawanoh tur diaku ku beuki loba tilers. 


Ku kituna, naha éta polypro ubin grout jadi pikaresepeun? Naha éta tiasa ngagentos epoksi sareng janten grout ubin generasi énggal?

Ayeuna, hayu urang ngadamel pikeun anjeun!


■ najan epoxy ubin grout boga kelir euyeub, kinerja sarta pangaruh hiasan bisa minuhan ngungudag jalma kaéndahan hiasan imah,tapi geus salawasna miboga disadvantage dilawan - éta gampang ngahurungkeun konéng sarta layu atawa gugur.

■ dina hal ieu, tipe anyar tina kotak grout kalawan non yellowing na discoloring - polypro kotak grout sumping kana mahluk.

1648259814128662

Polypro ubin grout teu ngahurungkeun konéng. Naha?


■ Struktur cingcin bénzéna dina résin epoxy nangtukeun fenomena yellowing dilawan, sedengkeun hardener polyurea ngagunakeun bahan baku alifatik, sarta euweuh grup yellowing dina struktur bahan. Ku alatan éta, euweuh urusan kumaha kakeunaan panonpoé, polypro ubin grout masih bisa tetep bodas sakumaha anyar!

■ dina dinten ka-5, grout kotak epoxy retak serius, sedengkeun grout kotak POLYPRO masih gembleng. Naha?


Pikeun ngajawab masalah ieu, urang ngalakukeun percobaan komparatif dina kalenturan dua produk. Ditémbongkeun saperti dina gambar di handap, nyiapkeun 0.5mm film cet kandel dina tinplate, ngabengkokkeun eta ku 1mm, sarta nitenan naha éta pegat sanggeus tilepan dina satengah. Lingkungan kedah dijaga dina 60 ℃ sareng 70% RH.


Ngaliwatan percobaan, urang manggihan yén bahan epoxy boga embrittlement dina panggih, nu disababkeun ku nambahkeun plasticizer dina prosés manufaktur. Bahan polyurea sorangan ngagaduhan padet anu luhur sareng viskositas rendah. Teu perlu nambahkeun plasticizer wae dina prosés manufaktur, sarta boga ciri kombinasi fléksibel kaku.


Naon ciri tina grout ubin POLYPRO?


■ salian dua fitur di luhur, naon fitur sejenna Polyaspartic grout ubin anu peryogi konsumen?


Éta panyalindungan lingkungan sareng henteu bau. Dibandingkeun sareng grout ubin epoxy, grout ubin POLYPRO ogé diakui ku seuseueurna konsumen.


■ saha anu geus dipaké epoxy ubin grout weruh yén epoxy ubin grout bakal boga bau pisan pungent, nu bau dipancarkeun ku amonia bébas salila sintésis agén curing na. Éta masalah anu sami sareng konéng.

■ POLYPRO kotak grout lengkep solves masalah ieu tina akar. Henteu aya zat bébas anu ngahasilkeun bau dina agén curing sareng résin. Numutkeun laporan tés pihak katilu, sakabeh produk ogé bisa minuhan sarat EU a + standar panyalindungan lingkungan.


Kiwari, pamakéna nengetan hébat kana panyalindungan lingkungan jeung nengetan hambar, non-toksik sarta bahya. Agén jahit polyurea asparagus henteu ngan ukur nyumponan hiasan sareng kapraktisan, tapi ogé nyumponan masalah perlindungan lingkungan. Kumaha grout ubin sapertos kitu henteu dipikacinta ku masarakat?


Hayu industri ubin grout robah, kami yakin yén POLYPRO ubin grout boga pangabisa ieu!

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak