Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

TILING & SEALING

Solusi PERFLEX Pikeun
nu ngeunaan jeung susunan

Jieun unggal rinci beuki geulis tur terpadu. Ngasingkeun kokotor jeung hal-hal kotor lianna jauh tina ubin gabungan. Jieun pamasangan ubin anjeun langkung kuat sareng tahan. Jieun unggal rinci beuki geulis.

balik deui

Naon peran ubin grout? Katerangan ngeunaan ciri sareng kagunaan ubin grout. 22 Agustus 2022

Bakal aya seueur jurang antara ubin. Jalma biasa ngagunakeun mortir tradisional pikeun ngeusian sela ieu. Kalayan mecenghulna rupa-rupa jenis grout ubin, grouting ubin geus jadi trend hiasan, ditéang sanggeus ku homeowners. Janten, naon anu dilakukeun ku grout ubin? Naha aranjeunna leres-leres efektif?


gambaran


1, Éndah

Aya rupa-rupa sela hideung panjang ditinggalkeun antara ubin, nu Sigana pisan unattractive. Malah ku ngagunakeun grout, grout bodas ogé kasampak pisan kasar jeung teu dilarapkeun ka unggal ubin. Tapi, grout ubin ngagaduhan seueur warna anu tiasa dipilih, sareng warnana alami sareng pinuh. Anjeun tiasa milih dumasar kana pola sareng warna ubin, anu mangrupikeun jinis icing dina jajan sareng katingalina luar biasa.


gambaran


2, Nyegah tumuwuhna baktéri

The crevices gampang pikeun ngumpulkeun lebu jeung kokotor. Noda cai ogé sesah dibersihkeun, sareng celah-celahna condong ngabiakan baktéri. The grout kotak bisa ngeusian celah pikeun nyingkahan akumulasi noda dina celah, pikeun nyegah beternak baktéri, tapi ogé éféktif ngurangan kasusah beberesih.


gambaran


3, Waterproof jeung Uap-bukti

Genténg grout mangrupikeun produk anu tiasa tahan cai sareng nyegah Uap asup kana permukaan sareng ngajaga jurang garing sepanjang waktos. Utamana di kota kidul dimana taneuh rawan Uap, peran ubin grout ieu atra pisan.


gambaran


4, Ngajagi ubin

Peran ubin grout pikeun nyegah Uap sareng baktéri, kanyataanna, henteu ngan ukur ngajagaan lingkungan dina jurang, tapi anu langkung penting, éta tiasa ngajagi ubin tina baktéri sareng manjangkeun umur ubin.


gambaran


5, Gampang pikeun ngabersihan

Beungeut grout ubin lemes, henteu gampang diwarnaan sareng hideung, sareng gampang pisan pikeun ngabersihan. Noda ngan ukur kedah diusap sacara lembut, anu ngagampangkeun metode beberesih sareng disukai ku seueur ibu rumah tangga.

gambaran

gambaran


Kalungguhan ieu diturunkeun tina bahan baku tina grout ubin, anu utamina résin epoksi, ramah-lingkungan, non-toksik sarta non-picilakaeun, ku kituna grout kotak ngabogaan waterproof tinggi, sipat lemes jeung tangguh sanggeus curing. Kiwari beuki loba kulawarga milih grout ubin salaku produk caulking. Sigana nu ieu ogé kacenderungan tina fashion hiasan.










siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak