Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

Istilah pamakéan 24 Agustus 2022

Inpormasi dina situs ieu disayogikeun salaku layanan umum pikeun konsumén. Sanajan unggal usaha geus dilakukeun pikeun nyadiakeun informasi akurat tur timely dina kaca ieu, boh situs ieu atawa salah sahiji pangarang na teu nyieun jaminan, dinyatakeun atawa tersirat, atawa nganggap sagala liability légal atawa tanggung jawab katepatan atawa completeness tina sagala informasi anu dikandung dina ieu. ramatloka. Situs ieu teu bisa nanggungjawaban kana eusi, akurasi, completeness, timeliness atawa kualitas kaca sagala referenced ku tumbu éksternal. Inpormasi anu disimpen dina sistem komputer ieu dikumpulkeun tina sababaraha sumber sareng tiasa dipupus, ditambah atanapi robih tanpa aya bewara ti situs ieu.

Ku ngaksés inpormasi dina situs ieu, anjeun satuju yén situs ieu moal nanggung jawab ka anjeun pikeun langsung, teu langsung, konsekuensi, husus, atawa naon baé karuksakan séjén nu Anjeun bisa ngalaman ngaliwatan pamakéan inpormasi nu kapanggih dina situs ieu. SITUS IEU.


balik deui

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak