Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

leyuran

Terus Nyadiakeun Pamaké Solusi

Nilai PERFLEX dumasar kana kabutuhan pamaké, pikeun ngajawab masalah hiasan imah kawas ubin grouting, ubin, sealing, jsb hiasan permukaan jeung panangtayungan struktur beton / baja, jsb ku solusi palapis.

Grouting & TilingGrout ubin cartridge inovatif sareng mortir epoksi dina ember sadayana dirancang pikeun grouting ubin dimana-mana.
Ieu bukti noda, kapang jeung mildew tahan, nu mere lanté atawa témbok anjeun penampilan rengse garing.

LEUWIH SOLUSI

Beungkeut & Sealing

LEUWIH SOLUSI

Lantai Seamless

LEUWIH SOLUSI

Waterproofing

LEUWIH SOLUSI

LATIHAN LOKAL
&JASA Téknis

Sanaos sabagéan ageung produk Perflex gampang dianggo, palatihan pangguna masih mangrupikeun padamelan anu kedah dilakukeun pikeun mastikeun hasil anu optimal pikeun unggal proyék, ageung atanapi alit. Ku alatan éta, kami masihan dukungan ka mitra kami pikeun masihan pangguna palatihan profésional dina bentuk anu béda. Nalika masalah muncul, urang damel sareng mitra lokal urang pikeun ngatasi masalah éta.

MACA DEUI

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak