Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

LANTAI SEAMLESS

Ningkatkeun Pangalaman Pamaké sareng Rasa Pamakéan

PERFLEX rutin organizes online tur offline produk profésional sarta konstruksi latihan sangkan distributor leuwih profésional, mantuan pamaké nyaho kumaha carana make produk PERFLEX, sarta babagi pangalaman maranéhanana dina waktos anu sareng.

Téknis & Industri artikel

    Naha palapis polyaspartic tiasa ngagentos palapis trdisional

    Naha palapis polyaspartic tiasa ngagentos palapis trdisional

    22 Maret 2024

    Polyaspartic coating is in a thick liquid in the packaging. It’s chemically cross-linked and solidifies upon exposure to air. A polyaspartic flexible rubber film is formed after curing.   Advantages of polyaspartic coating: 1, The constru...

    MACA DEUI

    Lapisan Lantai Anyar - Lapisan Polyaspartic

    Lapisan Lantai Anyar - Lapisan Polyaspartic

    06 Maret 2024

    Lapisan lantai ditampi ku seueur seueur pangguna kusabab hiasan anu saé sareng tiasa nyumponan sagala rupa kabutuhan fungsional. Dina aplikasi palapis lanté ayeuna, palapis lanté epoxy mangrupikeun produk anu pang populerna sareng parantos janten pilihan utama pikeun ngawangun flo ...

    MACA DEUI

    Naon Dupi Polyaspartic lanté palapis

    Naon Dupi Polyaspartic lanté palapis

    01 Maret 2024

    Palapis Polyaspartic mangrupakeun jenis anyar alifatik, réaksi slow sarta kinerja tinggi bahan palapis dina industri polyaspartic, nu disebut generasi katilu polyaspartic. Polyaspartic saleresna mangrupikeun amina sekundér alifatik, sareng gugus amino ...

    MACA DEUI

    Naon kaunggulan tina palapis lantai polyaspartic?

    Naon kaunggulan tina palapis lantai polyaspartic?

    February 21, 2024

    Due to the requirements of non-slip and durability, most of the factory floor needs to be installed with floor coating. There are a variety of floor materials on the market, such as epoxy floor, emery floor, polyurea floor, etc. In general, many owners wi...

    MACA DEUI

    Bubuka Perflex Polyaspartic Super Wear-tahan Sistim lanté

    Bubuka Perflex Polyaspartic Super Wear-tahan Sistim lanté

    January 30, 2024

    Perflex polyaspartic coating is of high solid and low viscosity. Its ultraviolet resistance test lasts more than 4000 hours. The coating has excellent wear resistance and is an excellent environmental protection long-term anticorrosive coating.  ...

    MACA DEUI

    Naha palapis polyaspartic tiasa ngagentos palapis trdisional

    Naha palapis polyaspartic tiasa ngagentos palapis trdisional

    22 Maret 2024

    Polyaspartic coating is in a thick liquid in the packaging. It’s chemically cross-linked and solidifies upon exposure to air. A polyaspartic flexible rubber film is formed after curing.   Advantages of polyaspartic coating: 1, The constru...

    MACA DEUI

    Lapisan Lantai Anyar - Lapisan Polyaspartic

    Lapisan Lantai Anyar - Lapisan Polyaspartic

    06 Maret 2024

    Lapisan lantai ditampi ku seueur seueur pangguna kusabab hiasan anu saé sareng tiasa nyumponan sagala rupa kabutuhan fungsional. Dina aplikasi palapis lanté ayeuna, palapis lanté epoxy mangrupikeun produk anu pang populerna sareng parantos janten pilihan utama pikeun ngawangun flo ...

    MACA DEUI

    Naon Dupi Polyaspartic lanté palapis

    Naon Dupi Polyaspartic lanté palapis

    01 Maret 2024

    Palapis Polyaspartic mangrupakeun jenis anyar alifatik, réaksi slow sarta kinerja tinggi bahan palapis dina industri polyaspartic, nu disebut generasi katilu polyaspartic. Polyaspartic saleresna mangrupikeun amina sekundér alifatik, sareng gugus amino ...

    MACA DEUI

    Naon kaunggulan tina palapis lantai polyaspartic?

    Naon kaunggulan tina palapis lantai polyaspartic?

    February 21, 2024

    Due to the requirements of non-slip and durability, most of the factory floor needs to be installed with floor coating. There are a variety of floor materials on the market, such as epoxy floor, emery floor, polyurea floor, etc. In general, many owners wi...

    MACA DEUI

    Bubuka Perflex Polyaspartic Super Wear-tahan Sistim lanté

    Bubuka Perflex Polyaspartic Super Wear-tahan Sistim lanté

    January 30, 2024

    Perflex polyaspartic coating is of high solid and low viscosity. Its ultraviolet resistance test lasts more than 4000 hours. The coating has excellent wear resistance and is an excellent environmental protection long-term anticorrosive coating.  ...

    MACA DEUI

    Naha palapis polyaspartic tiasa ngagentos palapis trdisional

    Naha palapis polyaspartic tiasa ngagentos palapis trdisional

    22 Maret 2024

    Polyaspartic coating is in a thick liquid in the packaging. It’s chemically cross-linked and solidifies upon exposure to air. A polyaspartic flexible rubber film is formed after curing.   Advantages of polyaspartic coating: 1, The constru...

    MACA DEUI

    Lapisan Lantai Anyar - Lapisan Polyaspartic

    Lapisan Lantai Anyar - Lapisan Polyaspartic

    06 Maret 2024

    Lapisan lantai ditampi ku seueur seueur pangguna kusabab hiasan anu saé sareng tiasa nyumponan sagala rupa kabutuhan fungsional. Dina aplikasi palapis lanté ayeuna, palapis lanté epoxy mangrupikeun produk anu pang populerna sareng parantos janten pilihan utama pikeun ngawangun flo ...

    MACA DEUI

    Naon Dupi Polyaspartic lanté palapis

    Naon Dupi Polyaspartic lanté palapis

    01 Maret 2024

    Palapis Polyaspartic mangrupakeun jenis anyar alifatik, réaksi slow sarta kinerja tinggi bahan palapis dina industri polyaspartic, nu disebut generasi katilu polyaspartic. Polyaspartic saleresna mangrupikeun amina sekundér alifatik, sareng gugus amino ...

    MACA DEUI

    Naon kaunggulan tina palapis lantai polyaspartic?

    Naon kaunggulan tina palapis lantai polyaspartic?

    February 21, 2024

    Due to the requirements of non-slip and durability, most of the factory floor needs to be installed with floor coating. There are a variety of floor materials on the market, such as epoxy floor, emery floor, polyurea floor, etc. In general, many owners wi...

    MACA DEUI

    Bubuka Perflex Polyaspartic Super Wear-tahan Sistim lanté

    Bubuka Perflex Polyaspartic Super Wear-tahan Sistim lanté

    January 30, 2024

    Perflex polyaspartic coating is of high solid and low viscosity. Its ultraviolet resistance test lasts more than 4000 hours. The coating has excellent wear resistance and is an excellent environmental protection long-term anticorrosive coating.  ...

    MACA DEUI

    Naha palapis polyaspartic tiasa ngagentos palapis trdisional

    Naha palapis polyaspartic tiasa ngagentos palapis trdisional

    22 Maret 2024

    Polyaspartic coating is in a thick liquid in the packaging. It’s chemically cross-linked and solidifies upon exposure to air. A polyaspartic flexible rubber film is formed after curing.   Advantages of polyaspartic coating: 1, The constru...

    MACA DEUI

    Lapisan Lantai Anyar - Lapisan Polyaspartic

    Lapisan Lantai Anyar - Lapisan Polyaspartic

    06 Maret 2024

    Lapisan lantai ditampi ku seueur seueur pangguna kusabab hiasan anu saé sareng tiasa nyumponan sagala rupa kabutuhan fungsional. Dina aplikasi palapis lanté ayeuna, palapis lanté epoxy mangrupikeun produk anu pang populerna sareng parantos janten pilihan utama pikeun ngawangun flo ...

    MACA DEUI

    Naon Dupi Polyaspartic lanté palapis

    Naon Dupi Polyaspartic lanté palapis

    01 Maret 2024

    Palapis Polyaspartic mangrupakeun jenis anyar alifatik, réaksi slow sarta kinerja tinggi bahan palapis dina industri polyaspartic, nu disebut generasi katilu polyaspartic. Polyaspartic saleresna mangrupikeun amina sekundér alifatik, sareng gugus amino ...

    MACA DEUI

    Naon kaunggulan tina palapis lantai polyaspartic?

    Naon kaunggulan tina palapis lantai polyaspartic?

    February 21, 2024

    Due to the requirements of non-slip and durability, most of the factory floor needs to be installed with floor coating. There are a variety of floor materials on the market, such as epoxy floor, emery floor, polyurea floor, etc. In general, many owners wi...

    MACA DEUI

    Bubuka Perflex Polyaspartic Super Wear-tahan Sistim lanté

    Bubuka Perflex Polyaspartic Super Wear-tahan Sistim lanté

    January 30, 2024

    Perflex polyaspartic coating is of high solid and low viscosity. Its ultraviolet resistance test lasts more than 4000 hours. The coating has excellent wear resistance and is an excellent environmental protection long-term anticorrosive coating.  ...

    MACA DEUI

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak