Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

Kawijakan Pribadi 25 Agustus 2022

Privasi anjeun penting pikeun kami.

Éta mangrupikeun kabijakan PERFLEX of Companies pikeun hormat privasi anjeun ngeunaan inpormasi anu kami kumpulkeun nalika ngajalankeun halaman wéb kami. Luyu sareng ieu, kami parantos ngembangkeun kabijakan privasi ieu supados anjeun tiasa ngartos kumaha kami ngumpulkeun, ngagunakeun, komunikasi, nyingkab sareng ngagunakeun inpormasi pribadi. Kami parantos ngajelaskeun kabijakan privasi kami di handap.

Urang baris ngumpulkeun informasi pribadi ku cara halal jeung adil jeung, dimana luyu, jeung pangaweruh atanapi idin ti prihatin individu.

Sateuacan atawa dina waktu ngumpulkeun informasi pribadi, urang baris nangtukeun tujuan pikeun nu informasi keur dikumpulkeun.

Kami bakal ngempelkeun sareng nganggo inpormasi pribadi kanggo nyayogikeun tujuan anu ditangtukeun ku kami sareng pikeun tujuan bencana sanésna, kecuali kami nampi idin ti individu anu prihatin atanapi sakumaha anu dipénta ku hukum.

data pribadi kedah luyu kana tujuan pikeun nu ieu bisa dipaké, sarta, mun extent dipikabutuh pikeun kaperluan eta, kudu akurat, lengkep, jeung up-to-date.

Urang bakal ngajagi inpormasi pribadi ku ngagunakeun panyalindungan kaamanan anu lumayan ngalawan leungitna atanapi maling, ogé aksés henteu sah, panyingkepan, nyalin, pamakean atanapi modifikasi.

Urang bakal nyieun gampang sadia ka konsumén informasi ngeunaan kawijakan jeung praktek anu patali jeung manajemen informasi pribadi urang.


balik deui

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak