Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

WARTA&ACARA

Puseur distribusi anyar Perlfex di Filipina 19 Oktober 2022

Perlfex keur noticed tur dipikacinta ku loba kontraktor / tilers / boga sarta runtuyan produk Perflex geus diékspor sakuliah dunya.


Kami parantos ngagaduhan seueur distributor di luar negeri sareng ieu dibuka anu énggal di Filipina. Ampir sadaya séri Perflex sayogi sareng kami nuju ngembangkeun langkung seueur warna sareng produk anu énggal.


Perflex boga tujuan pikeun ngawangun jaring grout ubin sadunya pikeun nyayogikeun para nasabah pangalaman pangsaéna dina ngagunakeun grout ubin.


  

balik deui saterusna Perflex Malaysia Diondang kana Desain Ceed Pikeun Bagikeun Produk Preflex

Warta Relatip

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak