Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

WARTA&ACARA

Pameran Perflex di Archidex 2023 Malaysia parantos suksés ditutup! 03 Agustus 2023

Pameran Perflex di Archidex 2023 Malaysia parantos suksés ditutup! Hatur nuhun hébat Perflex Markas sarta tim Malaysia pikeun profésional maranéhanana, sabar tur sampurna presentasi produk Perflex dina paméran!

 

Perflex nganuhunkeun ka sadayana anu nganjang ka stan kami pikeun waktos sareng minat anjeun! Kami parantos nampilkeun sababaraha warna anu saé pikeun grout dina matt, herang sareng dilapis. Miharep anjeun kagum ku produk premium sareng inovatif.

 

Seueur tukang ubin nyobian nganggo produk pikeun kahiji kalina, tanpa latihan, tapi unggal sampel katingali saé. Perflex tulus ngarepkeun jalma anu nyobian ngalaman pamasangan grout cartridge bakal resep produkna!




balik deui saterusna Perflex polypro kotak grout demo ku tim Perflex Lietuva

Warta Relatip

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak