Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

WARTA&ACARA

Pembukaan Bengkel Kreatif di Malaysia

Pembukaan Bengkel Kreatif di Malaysia

03 Nopémber 2023

Wilujeng sumping di grand opening of Creative Workshop, No.1 One Stop Modern Building Materials + Interior Designer co-working space Malaysia, kalawan Perflex salaku merek grout ekslusif! Seueur desingers interior lokal sareng hiasan bumi b ...

MACA DEUI

Perflex Ngalegaan Partnership Strategis di Vietnam pikeun Maju Solusi Konstruksi

Perflex Ngalegaan Partnership Strategis di Vietnam pikeun Maju Solusi Konstruksi

30 Agustus 2023

Perflex bungah ngumumkeun kolaborasi strategis anu muncul nalika kunjungan tim kami ka Vietnam dina awal Agustus. Fokus utama diskusi kami nyaéta ngeunaan perkenalan poténsial Perflex's state-of-the-art Polyaspartic / Epoxy Grout ...

MACA DEUI

Pameran Perflex di Vietbuild 2023

Pameran Perflex di Vietbuild 2023

17 Agustus 2023

Grouting ubin sadayana bumi Perflex ogé paméran sistem palapis lantai di Vietbuild 2023 parantos réngsé kalayan suksés! Tim Perflex wajib pisan ka anu parantos nganjang ka stan kami pikeun waktos sareng minat anjeun dina Perflex. Perfle...

MACA DEUI

Pameran Perflex di Archidex 2023 Malaysia parantos suksés ditutup!

Pameran Perflex di Archidex 2023 Malaysia parantos suksés ditutup!

03 Agustus 2023

Pameran Perflex di Archidex 2023 Malaysia parantos suksés ditutup! Hatur nuhun hébat Perflex Markas sarta tim Malaysia pikeun profésional maranéhanana, sabar jeung presentasi sampurna produk Perflex dina pameran! Perflex nganuhunkeun ka...

MACA DEUI

Perflex polypro kotak grout demo ku tim Perflex Lietuva

Perflex polypro kotak grout demo ku tim Perflex Lietuva

10 Juli 2023

Perflex polypro kotak grout demo ku tim Perflex Lietuva

Ieu nembongkeun unggulan waterproof, gampang dilarapkeun jeung bersih, kuat tur kuat sipat grout ubin. Éta gaduh beungkeutan anu sampurna supados henteu murag tina sela ubin. Grout ieu ...

MACA DEUI

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak