Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

Kumaha Gabung Perflex

Distributor mangrupikeun Sasak pikeun PERFLEX Pikeun Ngahontal Pamaké Lokal

PERFLEX geus ngadegkeun sistem distribusi matured sakuliah dunya. Ku ngadukung sareng gawé bareng sareng distributor, PERFLEX gawé bareng sareng distributor pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur ka pangguna di sakuliah dunya.

Kumaha Gabung PERFLEX

PERFLEX parantos ngadegkeun distributor kerjasama di Australia, Inggris, Italia, AS, Kanada, Malaysia, Singapura, Arab Saudi, Thailand sareng langkung ti 30 nagara. Kalayan munculna usaha anyar sareng produk anu berharga, upami anjeun gaduh kamampuan distribusi anu kuat sareng pangalaman anu saé dina pamasaran bahan konstruksi, kami ngabagéakeun gabung anjeun pikeun kéngingkeun kasempetan bisnis anu ageung.
PERFLEX Group henteu puas ku ngarancang, manufaktur sareng ngadistribusikaeun produk: éta nyayogikeun ka pasar sababaraha solusi anu nyumponan tungtutan para nasabah PERFLEX pikeun pagelaran sareng tantangan pangwangunan anu lestari.

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak