Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

Grouting & Tiling

Terus Nyadiakeun Pamaké Solusi

Nilai PERFLEX dumasar kana kabutuhan pamaké, pikeun ngajawab masalah hiasan imah kawas ubin grouting, tiling, sealing, jsb hiasan permukaan jeung panangtayungan struktur beton / baja, jsb ku solusi palapis.

Grouting & Tiling Grout ubin cartridge inovatif sareng mortir epoksi dina ember sadayana dirancang pikeun grouting ubin dimana-mana.
Ieu bukti noda, kapang jeung mildew tahan, nu mere lanté atawa témbok anjeun penampilan rengse garing.

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak