Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

Strategi Global

PERFLEX Nyetél Sistem Layanan Lengkap pikeun Pamaké Global

PERFLEX boga tujuan pikeun ngadegkeun sistem layanan lengkep pikeun pamaké global sarta nyadiakeun layanan profésional pikeun pamaké lokal. Ngaliwatan taun pangwangunan, PERFLEX parantos ngadegkeun sistem distribusi di langkung ti 30 nagara. Distributor lokal kami nyayogikeun produk sareng jasa grouting sareng palapis PERFLEX pikeun pangguna.

Gedong System Distribusi Global

Perflex parantos ngadegkeun distributor kerjasama di Australia, Inggris, Italia, AS, Kanada, Malaysia, Singapura, Arab Saudi, Thailand sareng langkung ti 30 nagara. Kasuksésan distributor kami mangrupikeun bukti kasuksésan urang sorangan. Éta sababna kami salawasna masihan aranjeunna dukungan pinuh dina pamasaran, penjualan, perencanaan, gedong jaringan sareng bantosan sanés anu tiasa kami nyayogikeun. Pikeun anu daék gabung kami, kami ngarepkeun damel sareng ngembang sareng anjeun di daérah anjeun.

Gedong System Service Global

Perflex ngartos pentingna ngalakukeun sakumaha anu dilakukeun ku bangsa Romawi nalika di Roma, urang sadar aya bédana ti hiji daérah ka daérah anu sanés, Perflex damel sareng distributor lokal caket pikeun nyayogikeun jasa profésional sareng dina waktos ka sadaya para nasabah tungtung Perflex, sapertos distributor Perflex sering. ngatur pelatihan, komunikasi sareng forum anggota, sareng damel sareng kontraktor nyayogikeun jasa konstruksi pikeun konsumén.

Gedong Sistem Sumber Global

Perflex sumber bahan baku ti pausahaan beredar global, kawas Feiyang Protech, Mitsubishi Chemical, Cabot, BASF sareng nu sanesna, urang cooperate kalawan suppliers ti sakuliah dunya pikeun mastikeun urang bisa ngahontal standar kualitas optimal sarta supplying stabil ka konsumén urang. Salajengna, Perflex nyetél R&D gabungan sareng perusahaan-perusahaan anu hébat pikeun ngajalajah téknologi anu paling canggih, ku kituna Perflex ngabentuk sistem pameseran global anu dewasa pikeun mastikeun pasokan anu mumpuni pikeun konsumén global.

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak