Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

PUSAT DISTRIBUTOR

Distributor mangrupikeun Sasak pikeun PERFLEX Pikeun Ngahontal Pamaké Lokal

PERFLEX geus ngadegkeun sistem distribusi matured sakuliah dunya. Ku ngadukung sareng gawé bareng sareng distributor, PERFLEX gawé bareng sareng distributor pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur ka pangguna di sakuliah dunya.

Stratégi Distributor

PERFLEX nyayogikeun dukungan téknis anu paling canggih, dukungan pamasaran sareng dukungan saatos penjualan ka distributor kami. Pamaké ahir bisa ngarasakeun produk assured jeung layanan sanggeus-jualan ti distributor urang sakuliah dunya.

Rojongan Iklan

1- PERFLEX gaduh tim pamasaran profésional pikeun tanggung jawab nyiptakeun & ngajaga situs wéb pikeun distributor urang. Samentara éta artikel iklan terus diterbitkeun dina média sosial relevan kawas Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Youtube pikeun pituduh konsumén ahir rék dilegakeun popularitas PERFLEX produk berharga jeung merek.
2- Rupa-rupa kagiatan promosi sareng pelatihan diayakeun ti waktos ka waktos online pikeun ngamajukeun produk sareng merek berharga PERFLEX ku pidéo, artikel atanapi langsung online.
3- Marketing video kawas aplikasi, proyék, nguji, operasi, eupan balik customer jsb bakal dibuka bulanan, nu mantuan distributor narik leuwih konsumén uninga produk PERFLEX jeung merek.

Rojongan Iklan

Rojongan Marketing

1- Kalayan panalungtikan sareng inovasi téknologi R&D PERFLEX, PERFLEX bakal teras-terasan ngembangkeun sareng ngaluncurkeun produk anu hargana luhur. Distributor bakal gaduh kaunggulan mutlak di pasar.
2- Bahan iklan gratis (katalog, poster, tampilan poster), sadaya bahan ieu bakal dikirim sareng pesenan anjeun. Ieu ngabantuan distributor ngahemat biaya iklan sareng ngahontal iklan anu langkung efisien.
3- PERFLEX bakal ngahadiran acara paméran rélatif pikeun ngalegaan pangaruh PERFLEX sareng ngabantosan distributor pikeun ngamajukeun produk PERFLEX sacara lokal, atanapi PERFLEX bakal ngahadiran acara paméran atanapi kagiatan pamasaran anu diayakeun ku distributor pikeun ngabantosan aranjeunna ngalegaan bisnis.
4- PERFLEX bakal nyayogikeun alat-alat khusus sareng bagan warna gratis digantelkeun sareng pesenan kuantitas anu tangtu. Distributor bakal nampi diskon taunan tangtu upami kuantitas pameseran ngahontal jumlah anu tangtu.
5- PERFLEX bakal nyayogikeun pelatihan sareng bimbingan online profésional gratis pikeun distributor, atanapi insinyur kami bakal angkat ka kota distributor pikeun ngayakeun seminar pelatihan atanapi urang ngajak distributor diajar di China.

Rojongan Marketing

Bantosan Téknis
& Saatos-diobral Rojongan

1- Dimana wae produk PERFLEX parantos dianggo, tim Konsultan Téknis kami bakal tiasa ngabantosan anjeun dina patarosan anu khusus sareng khusus pikeun proyék. Kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina nyayogikeun dukungan téknis sistem grouting pikeun proyék komérsial, padumukan sareng perbaikan ageung, Pangropéa sareng Perbaikan.
2- Tim layanan palanggan PERFLEX boga pangalaman aplikasi euyeub maturan customer saran profésional ti Pilihan warna, dosage, nungtun konsumén kumaha beroperasi PERFLEX innovated ubin grout, ubin grout sealer na coatings hanca, utamana nyadiakeun layanan purna jual nyugemakeun ka konsumén. Aranjeunna sok ngatur webinar pelatihan online atanapi dina situs distributor kami, ngumpulkeun tanggapan pangguna sareng transfer ka R&D. Tim pamasaran PERFLEX damel caket sareng tren pasar. Aranjeunna ngawangun merek PERFLEX sareng ngajaga sadaya média sosial pikeun ngalegaan popularitas merek PERFLEX.

Bantosan Téknis & Saatos-diobral Rojongan

Sarat Perlindungan Pasar Ketat
& Kaayaan Rojongan

1- Perjangjian gawé babarengan bakal ditandatanganan antara PERFLEX jeung distributor. Nyaram operasi lintas-régional sareng dumping barang. Manajer régional kami bakal ngawas sareng ngatur kagiatan pasar sacara terus-terusan. Ku alatan éta, mangpaat distributor jeung konsumén ahir dijamin mastikeun jeung distributor bisa meunang leupas tina kompetisi ganas jeung kauntungan alus ti gawé babarengan urang.
2- PERFLEX bakal nransper sadaya palanggan ka distributor kami di daérahna, kalebet palanggan online ngalangkungan toko online PERFLEX: www.perflexstore.com

Sarat Perlindungan Pasar Ketat & Kaayaan Rojongan

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak