Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

Sarat jeung Kaayaan cookie 24 Agustus 2022

TANGGAL EFEKTIF: 1 Jan 2022

Perflex, sareng perusahaan afiliasi atanapi anak perusahaan, ("Perflex", "urang" atanapi "kami") ngahormatan privasi anjeun sareng komitmen pikeun transparan ngeunaan téknologi anu kami anggo. Kabijakan Cookie ieu ngajelaskeun pamakean cookies sareng téknologi pelacak anu sanés, kalebet, tapi henteu dugi ka beacon wéb, piksel, gif anu jelas, sareng téknologi anu sami (sacara koléktif, "Cookies sareng Téknologi Pelacakan Lain") dina situs wéb atanapi aplikasi anu masangkeun a numbu ka Kawijakan Cookie ieu (sacara koléktif, "Situs"). Kabijakan Cookie ieu kedah dibaca babarengan sareng Kabijakan Privasi sareng Sarat Pamakéan kami.

Ku neraskeun ngotéktak atanapi nganggo Situs kami, anjeun satuju yén kami tiasa nyimpen sareng ngaksés Cookies sareng Téknologi Pelacak anu sanés sapertos anu dijelaskeun dina Kabijakan Cookie ieu.

Naon ari Cookies sareng Téknologi Pelacak anu sanés?

Cookie mangrupikeun file téks leutik anu tiasa disimpen sareng diakses tina alat anjeun nalika anjeun nganjang ka salah sahiji Situs kami, dugi ka anjeun satuju. Téknologi Pelacakan Lain tiasa dianggo sami sareng Cookies sareng nempatkeun file data leutik dina alat anjeun atanapi ngawas kagiatan halaman wéb anjeun pikeun ngamungkinkeun kami ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kumaha anjeun ngagunakeun Situs kami. Hal ieu ngamungkinkeun Loka urang pikeun mikawanoh alat anjeun ti pamaké séjén loka éta. Inpormasi anu disayogikeun di handap ngeunaan Cookies ogé lumaku pikeun Téknologi Pelacak Lain ieu.

Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi dina www.allaboutcookies.org sareng www.youronlinechoices.eu.

Kumaha Situs kami nganggo Cookies sareng Téknologi Pelacak Lain?

Perflex nganggo Cookies sareng Téknologi Pelacak Lain pikeun ngaidentipikasi anjeun sareng kapentingan anjeun, pikeun nginget karesep anjeun, sareng pikeun ngalacak panggunaan Situs kami. Kami ogé nganggo Cookies sareng Téknologi Pelacak anu sanés pikeun ngadalikeun aksés kana eusi anu tangtu dina Situs kami, ngajagi Situs, sareng pikeun ngolah pamundut anu anjeun lakukeun ka kami.

Pikeun ngokolakeun Situs kami sareng pikeun tujuan panalungtikan, Perflex ogé parantos ngontrak sareng panyadia ladénan pihak katilu pikeun ngalacak sareng nganalisis pamakean statistik sareng inpormasi volume ti pangguna Situs kami. Panyadia ladénan pihak-katilu ieu nganggo Cookies pengkuh pikeun ngabantosan urang ningkatkeun pangalaman pangguna, ngatur eusi dina Situs kami, sareng nganalisis kumaha pangguna napigasi sareng nganggo Situs.

Cookies pihak kahiji jeung katilu

"Cookies pihak kahiji" mangrupakeun cookies nu milik Perflex sarta yén Perflex nempatkeun dina alat Anjeun. "Cookies pihak-katilu" nyaéta cookies anu disimpen ku pihak séjén dina alat anjeun ngaliwatan Situs kami.

Perflex tiasa ngontrak sareng panyadia ladénan pihak katilu pikeun ngirim e-mail ka pangguna anu parantos nyayogikeun inpormasi kontakna. Pikeun ngabantosan ngukur sareng ningkatkeun efektivitas komunikasi e-mail urang, sareng/atanapi pikeun nangtukeun naha pesen parantos dibuka sareng tautan diklik, panyadia ladénan pihak katilu tiasa nempatkeun Cookies dina alat pangguna ieu.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kumaha pausahaan ieu ngumpulkeun sarta ngagunakeun informasi atas nama urang, mangga tingal kawijakan privasi maranéhanana salaku dituduhkeun di handap.

Kami nganggo jinis Cookies ieu:

Cookies pengkuh. Kami nganggo Cookies pengkuh pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun dina ngagunakeun Situs. Ieu kalebet ngarékam katampi anjeun kana Kabijakan Cookie kami pikeun ngahapus pesen cookie anu mimiti muncul nalika anjeun nganggo Situs. Cookies Persistent tetep dina alat Anjeun nepi ka tanggal kadaluwarsa nu ditangtukeun dina Cookie geus ngahontal.

Cookies sési. Cookies Sesi samentawis sareng dipupus tina alat anjeun nalika pangotektak wéb anjeun ditutup. Kami nganggo Cookies sési pikeun ngabantosan urang ngalacak pamakean internét sapertos anu dijelaskeun di luhur.

Anjeun tiasa nampik nampi Cookies browser ku cara ngaktipkeun setelan anu luyu dina panyungsi anjeun. Nanging, upami anjeun milih setélan ieu, anjeun moal tiasa ngaksés bagian-bagian anu tangtu dina Situs.

Kacuali anjeun parantos nyaluyukeun setelan panyungsi anjeun supados éta bakal nampik Cookies, sistem kami bakal ngaluarkeun Cookies nalika anjeun ngarahkeun panyungsi anjeun ka Situs kami.

Data anu dikumpulkeun ku Situs sareng / atanapi ngalangkungan Cookies anu tiasa disimpen dina komputer anjeun moal disimpen langkung lami tibatan anu diperyogikeun pikeun minuhan tujuan anu disebatkeun di luhur.

Cookies kami dianggo pikeun tujuan ieu:

JENIS COOKIE

TUJUAN

Diperyogikeun / Téknis

Cookies ieu dipikabutuh pikeun ngidinan kami pikeun ngoperasikeun Loka kami sangkan anjeun bisa ngakses eta sakumaha geus dipénta. Cookies ieu, contona, hayu urang ngakuan yén anjeun geus nyieun hiji akun tur geus asup kana akun eta pikeun ngakses eusi Loka. Éta ogé kalebet Cookies anu ngamungkinkeun urang nginget tindakan anjeun sateuacana dina sési browsing anu sami sareng ngamankeun Situs kami.

Analitik / Performance

Cookies ieu dianggo ku kami atanapi panyadia ladénan pihak katilu pikeun nganalisa kumaha Situs dianggo sareng kumaha kinerjana. Salaku conto, Cookies ieu ngalacak halaman naon anu paling sering dilongok, sareng ti mana asalna sémah urang. Upami anjeun ngalanggan buletin atanapi ngadaptar sareng Situs, Cookies ieu tiasa aya hubunganana sareng anjeun. Cookies ieu kaasup, contona, cookies Google Analytics.

pungsi

Cookies ieu ngantepkeun kami ngoperasikeun Situs saluyu sareng pilihan anu anjeun lakukeun. Cookies ieu ngidinan kami pikeun "inget" anjeun di-antara kunjungan. Salaku conto, kami bakal mikawanoh nami pangguna anjeun sareng nginget kumaha anjeun ngaropea Situs sareng jasa, contona ku nyaluyukeun ukuran téks, fon, basa sareng bagian halaman wéb sanés anu tiasa dirobih sareng masihan anjeun kustomisasi anu sami salami kunjungan ka hareup.

Iklan Pihak Katilu

Cookies ieu ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kagiatan anjeun dina ieu sareng situs-situs sanés pikeun nyayogikeun anjeun iklan anu dituju. Urang ogé tiasa ngijinkeun panyadia ladénan pihak katilu urang ngagunakeun Cookies dina Situs pikeun tujuan anu sami anu diidentifikasi di luhur, kalebet ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kagiatan online anjeun dina waktosna sareng dina situs wéb anu béda. Panyadia ladénan pihak katilu anu ngahasilkeun Cookies ieu, sapertos Adobe, Google, LinkedIn, sareng Facebook, gaduh kawijakan privasi sorangan, sareng tiasa nganggo Cookies na pikeun nargétkeun iklan ka anjeun dina situs wéb anu sanés, dumasar kana kunjungan anjeun ka Situs kami.

Kumaha kuring nolak atanapi mundur idin kuring pikeun ngagunakeun Cookies?

Anjeun tiasa ngeureunkeun cookies pikeun diunduh dina alat anjeun ku milih setélan anu cocog dina panyungsi anjeun. Seuseueurna panyungsi bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha carana ngeureunkeun nampi cookies énggal, kumaha béwara nalika anjeun nampi cookie énggal, sareng cara nganonaktipkeun cookies anu tos aya. Anjeun tiasa mendakan kumaha ngalakukeun ieu pikeun browser khusus anjeun ku ngaklik "pitulung" dina ménu browser anjeun atanapi ku nganjang ka www.allaboutcookies.org. Punten perhatikeun, kumaha ogé, yén tanpa cookies anjeun moal tiasa ngaksés atanapi ngamangpaatkeun sadayana fitur Situs kami.

Kaseueuran panyungsi ngamungkinkeun pangguna ngagunakeun "mode pribadi" dimana cookies dihapus saatos kunjungan halaman wéb anjeun. Mangga baca bagian pitulung browser anjeun pikeun leuwih jéntré ngeunaan cara ngaktipkeun "mode pribadi". Anjeun masih tiasa nganjang ka halaman wéb kami upami panyungsi anjeun dina "mode pribadi"; kumaha oge, pangalaman pamaké bisa jadi teu optimal sarta sababaraha utilitas bisa jadi teu jalan.

Upami anjeun hoyong ngahapus Cookies anu disimpen sateuacana, anjeun tiasa ngahapus Cookies sacara manual iraha waé. Tapi, ieu moal nyegah Sites tina nempatkeun Cookies salajengna dina alat Anjeun iwal jeung nepi ka anjeun nyaluyukeun setelan browser anjeun sakumaha ditétélakeun di luhur.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal ngembangkeun profil pamaké sarta pamakéan targeting/advertising Cookies, mangga tingali www.youronlinechoices.eu lamun aya di Éropa atawa www.aboutads.info/choices lamun di Amérika Serikat.

Taros Kami

Upami anjeun gaduh patarosan sanés ngeunaan Kabijakan Cookie kami, mangga ngahubungi kami di:

Perflex

Attn: Jurusan Hukum

surélék: [email dijaga]


balik deui saterusna Istilah pamakéan

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak