Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

Sertifikasi produk

CE, Rohs, Perancis A+, urang paduli kaséhatan konsumén urang jeung lingkungan. Produk Perflex henteu dilakukeun pikeun kéngingkeun sertipikat tapi kami ngagaduhan seueur. Ngudag kualitas teu eureun di dinya, tujuan urang salawasna lulus tés konsumén urang.


siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak