Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

careers

Tim Di sakuliah dunya Jieun kulawarga PERFLEX

PERFLEX mangrupikeun komunitas anu nyayogikeun platform pikeun sadaya anggota pikeun ngembangkeun sareng agén pikeun ngamimitian usaha sorangan. Urang ngubaran unggal anggota PERFLEX salaku kulawarga jeung sobat urang. Wilujeng sumping di kulawarga PERFLEX.

RecruitingPikeun leuwih ti 20 taun, PERFLEX geus relied on budaya perusahaan kuat nu ngawangun kasatiaan pagawe sarta metot talents.We ngarobah métode manajemén urang pikeun masihan kantos langkung spasi kana sumanget wirausaha, mun akuisisi kaahlian anyar, mun dialog kontinyu.
Kami komitmen pikeun ngamajukeun kasempetan diajar sapanjang hirup, nyiptakeun kaayaan anu ngajamin padamelan anu berkualitas pikeun karyawan urang sareng janten inklusif ku promosi kasempetan anu sami. Kami hormat kabébasan asosiasi karyawan sareng hak pikeun ngatur, pikeun ngusahakeun karagaman. Karyawan tiasa ngaraosan padamelan anu lumayan sareng pertumbuhan ékonomi anu ageung.

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak