Situs ieu nganggo sareng nyetél "cookies" dina komputer anjeun pikeun ngabantosan halaman wéb ieu langkung saé. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan cookies ieu sareng inpormasi umum ngeunaan cara ngarobih setélan cookie anjeun ku ngaklik di dieu.Ku neraskeun ngagunakeun situs ieu tanpa ngarobih setélan anjeun, anjeun satuju kana panggunaan cookies kami.

Ngeunaan Perflex

INOVASI ∙ PROFESIONAL ∙ KUALITAS

Anu diusahakeun PERFLEX nyaéta nyayogikeun pangguna nilai, produk umur panjang sareng solusi anu gampang sareng gancang. Panaliti sareng pamekaran téknologi mangrupikeun inti pangembangan PERFLEX. Produksi canggih sareng manajemén kualitas mangrupikeun landasan PERFLEX.

Ngeunaan PerflexPerflex insists on karya hiasan gampang jeung panalungtikan produk awét kalawan kakuatan teknologi tinggi, kualitas alus sarta inovasi kontinyu. Perflexconcentrates dina panalungtikan sarta pabrik produk berharga tinggi kawas cartridge grout ubin epoxy,polyaspartic non yellowing ubin grout, epoxy grout mortir, ubin waterproof & grout sealer, polyasparticseamless flooring, polyaspartic waterproof palapis, jsb Kami hiji parusahaan nu percaya inovasi anddares nangkeup parobahan.

Naon anu urang lakukeun?

Kami ngahasilkeun produk ubin kualitas luhur, salian ti produk, kami nyayogikeun solusi sareng jasa profésional ka klien sareng mitra kami sacara global. Kami nekad pikeun mawa parobahan industri ieu, runtuyan grout ubin cartridge kami mangrupakeun produk sangkan grouting pakasaban jadi gampang tur satisfying. Kami khusus dina epoksi sareng polyaspartic. urang mantuan konsumén urang pikeun ngamangpaatkeun pinuh ieu bahan endah.

"Perflex mangrupikeun perusahaan pikeun para nasabah. Kami salawasna mastikeun yén produk éta patut artos anu dibayar ku para nasabah supados aranjeunna uih deui ka kami. Éta hiji-hijina pendekatan anu kami lakukeun pikeun manjangkeun bisnis kami, ngan ukur kerja keras sareng ikhlas ka klien kami. - Fred Chun, CEO

Naon anu ngajadikeun urang béda?

Produk kami inovatif, khususna grout ubin kami. The cartridge ubin grout téh sadayana ngeunaan aplikasi gampang, kualitas alus sarta sagala rupa finish jeung kelir. Tim R&D kami kalebet 25 peneliti sareng pangalaman dina industri ieu anu damel raket pisan sareng lab FEIYANG sareng Universitas Teknologi Cina Selatan sareng Universitas Sun Yat-sen. Ieu nyadiakeun kami kasempetan pikeun invent, adaptasi jeung ngaoptimalkeun bahan anyar dina produk urang.

"Inovasi sanés ngeunaan nyiptakeun hiji hal anu ngan ukur katingali mewah, tapi hiji hal anu leres-leres ngalaksanakeun. Kami mangrupikeun perusahaan anu mendakan masalah sareng kerja keras pikeun ngabéréskeunana. drive inovasi urang salawasna nyadiakeun produk jeung solusi anu hade jeung bisa dipercaya.” — Roy Connor, diréktur Téknis

Diajar More R&D

Naon visi urang?

Kami nekad pikeun mawa produk sareng jasa kami ka jalma-jalma di sakumna dunya, ngajaga inovasi sareng ngabantosan mitra kami tumbuh sareng ngahontal kasuksésan. Nyiptakeun produk anu aman sareng ramah lingkungan mangrupikeun anu ngajantenkeun bisnis urang sustainable.

"Inovasi leres sesah mendakan di industri ieu. Perflex mangrupikeun hal anu langka. Saleresna saé sapertos katingalna. Produk endah pisan anu unggal dinten beuki seueur tukang tilelep di Inggris sadar efisiensi, kaséhatan & kaamanan sareng kauntungan lingkungan "- Shane Manley, Manajer Umum Perflex UK

Diajar langkung Strategi

siga+ 86 183 9099 2093

email[email dijaga]

whatsapp

#

kontak