Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

hidroizolim

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Përmbledhje e veshjes me spërkatje me poliure të pastër 01 korrik 2024

Veshje e pastër me spërkatje me poliure  është një material mbulues i jashtëzakonshëm i njohur për vetitë e tij të jashtëzakonshme dhe gamën e gjerë të aplikimeve. I përbërë nga një sistem me dy komponentë - agjent shërues, rrëshirë me performancë të lartë, pigment, përzierje aditivësh të ndryshëm etj. që përmban një polieter të përfunduar me amin ose poliestër të përfunduar me amin - ofron qëndrueshmëri, fleksibilitet dhe rezistencë kimike superiore.

 

Një nga avantazhet kryesore të pastër poliurea veshjet me spërkatje është koha e shpejtë e shërimit të tyre. Ato mund të aplikohen në trashësi të ndryshme dhe ngjiten fort në nënshtresa si betoni, çeliku dhe materiale të tjera. Kjo veçori e shërimit të shpejtë mundëson kohë të shpejta të kthimit në shërbim, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për projektet që kërkojnë kohë minimale joproduktive.

 

Për më tepër, veshjet me spërkatje të pastër poliure shfaqin veti të shkëlqyera mekanike, duke përfshirë forcën e lartë në tërheqje dhe zgjatjen, duke siguruar mbrojtje kundër gërryerjes, goditjes dhe korrozionit. Natyra e tyre e qetë dhe e papërshkueshme nga uji i bën ato të përshtatshme për aplikime në industri të tilla si dyshemetë, automobilat, ndërtimet dhe nafta dhe gazi.

 

Si përfundim, poliurea e pastër shquhet si një zgjidhje mbuluese e gjithanshme dhe me performancë të lartë për shkak të kurimit të shpejtë, qëndrueshmërisë dhe rezistencës kimike. Përdorimi i tij i përhapur në industri të ndryshme nënvizon rëndësinë e tij si një pengesë mbrojtëse e besueshme që rrit jetëgjatësinë dhe performancën e nënshtresave.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni