Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Pse fuga e pllakave polipro është zgjedhja e vetme për futjen e pllakave të ballkonit? 23 shtator 2023

Krahasuar me kuzhinën, edhe pse nuk ka njollë vaji, ka një problem më shqetësues se njollat ​​e vajit në fugatimin e pllakave të ballkonit, domethënë rrezet e diellit direkte.

 

Meqenëse ballkoni është i ekspozuar ndaj rrezeve të drejtpërdrejta të diellit dhe motit të ashpër si shiu, bora, era dhe ngrica, nëse përdoret fino tradicionale në ballkon, ndoshta do të zverdhet, do të zbardhet, do të plaket, do të pudër ose do të bjerë së shpejti. Me gjithë këto probleme, ballkoni do të duket i shëmtuar dhe mund të shkaktojë rrjedhje.

 

perflex详情_06


A mund t'i zgjidhë problemet e mësipërme fino pllakash polipro? Përgjigja është PO!

 

Lënda e parë e përdorur në fino pllakash polipro është poliaspartik rrëshirë e cila ka rezistencë të shkëlqyer ndaj motit ndaj rrezeve ultraviolet. Futa e pllakave polipro mund t'i rezistojë kushteve të ndryshme të rënda të motit, në mënyrë që fuga e pllakave të mos zverdhet dhe të mos çngjyroset për vite me rradhë.

 

Për më tepër, fuga e pllakave polipro ka fleksibilitet dhe elasticitet të jashtëzakonshëm. Mund të përshtatet me zgjerimin dhe tkurrjen e finove në ballkon kur ndryshon temperatura. Kjo e bën atë rezistent ndaj plasaritjes dhe rënies, duke ruajtur integritetin dhe performancën e mbylljes së finove të pllakave të ballkonit. Më e rëndësishmja, fuga e pastër e pllakave polipro Perflex miraton formulën miqësore me mjedisin pa tretës, e cila plotëson kërkesat e shoqërisë moderne për produkte miqësore me mjedisin, pa përbërje organike të paqëndrueshme të dëmshme dhe është më miqësore me mjedisin dhe shëndetin e njeriut.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni