Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Pse fuga e pllakave Perflex polypro është më e përshtatshme për kuzhinë? 08 tetor 2023

Përveç zgjidhjes së zbukurimit të boshllëkut të pllakave qeramike, ka dy probleme të tjera që duhen zgjidhur. Do të ketë një problem të madh nëse ekzistojnë dy problemet.

 

Njollë vaji


Siç e dimë të gjithë, hapësira e përgjithshme e kuzhinës është e vogël. Gjatë gatimit, vaji do të spërkasë në mënyrë të pashmangshme tokën dhe murin. Nëse aplikoni fino tradicionale të pllakave në kuzhinë, fino është e lehtë për t'u njollosur nga vaji dhe është e vështirë për t'u pastruar për shkak të strukturës së sipërfaqes së ashpër të fino. Me kalimin e kohës, finoja e pllakave jo vetëm që do të bëhet e pabukur, por gjithashtu do të prodhojë baktere dhe erë.


微信图片编辑_20231008135400 


Njollë uji


Njolla e ujit në kuzhinë është një çështje tjetër. Fino tradicionale e pllakave në përgjithësi nuk është i papërshkueshëm nga uji. Fino do të bjerë, plasaritet ose mykohet në një mjedis të lagësht për një kohë të gjatë. Kjo jo vetëm që ndikon në estetikën e finove dhe të gjithë kuzhinës, por ndikon edhe në funksionin e mbylljes së pllakave.

 

微信图片编辑_20231008135327


Perflex fino pllakash polipro


Pra, si funksionon Perflex fino pllakash polipro zgjidhni dy çështjet në kuzhinë? Futa e pllakave Polypro është me densitet dhe butësi të lartë, kështu që njolla e vajit është e vështirë të ngjitet në sipërfaqen e saj, veçanërisht në fino të pllakave me shkëlqim. Thjesht duhet të fërkoni butësisht sipërfaqen e fino për të hequr njollën e vajit falë sipërfaqes së saj të lëmuar.

 

Në lidhje me performancën e hidroizolimit, poliaspartik molekulat kanë një performancë të shkëlqyeshme izolimi dhe thithje të ulët të ujit, kështu që mund t'i rezistojë efektivisht depërtimit të lagështisë në mjedise me lagështi. Me këto veti, fino për pllaka Perflex polypro mund të mbrojë bukurinë e kuzhinës dhe të eliminojë rritjen e baktereve në masën më të madhe.

 

 


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni