Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Pse keni nevojë për fuga për pllakat tuaja? 19 gusht 2022

Bsepse pllakat duhet të lënë një boshllëk gjatë vendosjes së pllakave për të parandaluar zgjerimin dhe tkurrjen termike të pllakave, gjë që do të ndikojë edhe në jetën e shërbimit të pllakave, prandaj nevoja për fuskim të pllakave.


Meqenëse ka një boshllëk, atëherë nëse nuk fusim pllakat, do të jetë e vështirë të pastrojmë hendekun e pllakave në shtëpinë tonë. Hendeku është i lehtë për t'u mbushur me pluhur dhe mbeturina. Është gjithashtu e lehtë të shumohen bakteret dhe insektet gjithashtu mund të rriten nëse hendeku është i lagësht. Nga pikëpamja e higjienës, është e nevojshme të bëhet fuga për pllakat.


1. Shfaqja me ngjyra e fino

Teknologjia po ndryshon dita-ditës për t'i shtyrë njerëzit për stilin e shtëpisë të ndjekjeve të ndryshme, kështu që rrjedhin edhe nga ngjyra shumëngjyrëshe e qepjeve që njerëzit të zgjedhin.2. Zgjedhja e ngjyrave

Zgjedhja e ngjyrave të fino nuk është aq arbitrare sa përputhja e ngjyrave të rrobave, në fund të fundit, ka të bëjë me pamjen dhe ndjesinë e përgjithshme të një shtëpie vitet e fundit, kështu që ka shumë faktorë për t'u marrë parasysh.


01, ngjyra e pllakës

a.metodë me të njëjtën ngjyrë

Të tilla si pllaka me ngjyra të çelura, ato mund të kombinohen me një fino me ngjyrë të çelur. Edhe pse një ndeshje e tillë nuk do të jetë mahnitëse, nuk do të ketë gabime vizuale.
Pllakat e verdha të lehta mund të përputhen me fino të artë. Duket shumë harmonike dhe nuk do të prodhojë një ndjenjë konflikti vizual.b. metodë e ngjashme me ngjyra

Ngjashëm me të njëjtën metodë ngjyrash, të dyja janë për unitetin e ngjyrave.

Si pllakë druri me kokërr kafe-të kuqe, ajo përputhet me fino të artë dhe paraqet një efekt të mirë vizual. Edhe nëse pllaka ose fino një ditë bëhet e zezë për shkak të pluhurit të grumbulluar, nuk do të jetë veçanërisht e dukshme.c. Tre ngjyra që shkojnë me të gjitha ngjyrat e tjera

Gjëja më e rëndësishme janë tre ngjyrat, përkatësisht e zeza, e bardha dhe grija. Kur vërtet nuk mund të zgjidhni se çfarë ngjyre fino të përdorni, thjesht zgjidhni këto tre ngjyra.Fino e bardhë në thelb mund të mbajë çdo lloj ngjyre të pllakave. Edhe nëse pllakat me ngjyrë më të mrekullueshme do të duken në harmoni të pakrahasueshme me fino të bardhëPllakat e zeza, me fino të bardhë, do t'i tregojnë shtresat e saj në maksimumEdhe pse fino gri duket e ftohtë dhe e heshtur, kjo ndeshje e bën shtëpinë tuaj të duket më e ngrohtë dhe është e përshtatshme me të gjitha llojet e pllakave.
d. Metoda e kontrastit

Ngjyra më klasike e kontrastit është bardh e zi. Pllakat e bardha me fino të zezë gjithashtu duken shumë tërheqëse.Në përfundim:

Zgjidhni të njëjtën ngjyrë për pllakat me ngjyra të çelura, ngjyrë të ngjashme për pllakat me ngjyra të ndezura

Zgjidhni ngjyrën e kundërt për pllakat me ngjyrë të errët, tre ngjyra të gjithanshme: e zezë, e bardhë, gri.


02,Ngjyra e përgjithshme e dekorimit

a.dekorim i errët


Nëse është një ambient i errët në shtëpi, mund të përdorni fino me ngjyrë të çelur, në mënyrë që shkrepsja të pasqyrojë më mirë strukturën e të gjithë shtëpisë, në mënyrë që linjat e qepjeve të jenë më të qarta dhe më të dukshme. E zezë dhe e bardhë, e errët dhe e lehtë, jeshile e errët dhe gri e hapur mund të përdoren së bashku.
b. dekorim me ngjyrë të çelur
Përdoret gjerësisht kombinimi i ambientit të shtëpisë me ngjyrë të çelur me fino në ngjyrë të errët, gjë që e bën të gjithë shtëpinë më të pastër dhe më elegante, kontrastin të dukshëm, nivelin e qartë. Efekti është veçanërisht i mirë.
c. Dekoratë me ngjyra të ftohta dhe të ngrohta


Ngjyrat e ftohta kombinohen në mënyrë klasike me ngjyrat e ngrohta për të krijuar një efekt mahnitës. Marrëdhënia e tyre mbështetet në kontrast, që rezulton nga përvoja natyrore e jetës së dikujt dhe përputhet mirë.
03, Stili i Shtëpisë

a.Stil kinezKur zgjidhni fino pllakash për stilin kinez, mund të zgjidhni një ngjyrë pak të ulët, në përputhje me dekorimin kinez të karakterit introvert. Mobiljet me sofër luajnë një rol dominues në dekorimin kinez. Rekomandohet të zgjidhni ari të praruar, ari aristokrat dhe fino kafeje. Meqenëse këto ngjyra janë më unike, dhe e bëjnë ngjyrën e drurit fisnike dhe elegante.


b.Stili Evropian


Stili evropian i dekorimit është i mrekullueshëm dhe i kushton vëmendje detajeve. Dekorimet e tyre janë të shkëlqyera. Dekorimi i dyshemesë shpesh përputhet me pllaka të verdha, kafe, të bardha ose dysheme druri, duke i bërë njerëzit të ndihen bujarë dhe me cilësi të lartë. Në zgjedhjen e finove të pllakave, rekomandohet të përputhet me arin e fildishtë, argjendin e dritës së hënës ose arin e lehtë, kështu që stili i përgjithshëm i dekorimit të shtëpisë do të jetë më i unifikuar.c.Stili japonez


Stili japonez ndjek praktikueshmërinë dhe thjeshtësinë, ngjyrat e thjeshta dhe elegante. Dyshemeja prej druri përdoret më së shumti në dekorimin japonez. Tani pllakat e kokrrës së drurit janë të ngjashme me dyshemenë e drurit në formë dhe dekorim, por çmimi i saj është më i ulët se dyshemeja prej druri, kështu që përdoret më gjerësisht në dekorimin aktual. Në zgjedhjen e ngjyrës së finove, ari i fildishtë, ari i ndezur, i bardhë i ndezur janë zgjedhje të mira.d.Stilet e thjeshta

imazh


Stili modern minimalist është më shumë ngjyra kryesore e zezë, e bardhë dhe gri, e dashur nga të rinjtë. Ngjyra e finove e kombinuar me dekorimin e shtëpisë në stilin minimalist është më e larmishme. Ju mund të zgjidhni nga ngjyra të ngjashme me ngjyrën e pllakës, dhe gjithashtu nga të njëjtat ngjyra si ngjyra e pllakës. Për shembull, grija nën dritë, e bardhë e ndezur, perla e zezë, etj. mund të bëhen toni kryesor me!

imazh


3.Zgjidhni në bazë të shkëlqimit të materialitTani fino pllakash në treg mund të ndahet në mat dhe me shkëlqim sipas shkëlqimit. Nuk është e vështirë të kuptohet nga emri. Mat do të thotë se nuk do të reflektojë kur drita shkëlqen, dhe e ndritshme është ajo që reflekton.


01, Matte

Ngjyra e finove të pllakave mat është mat. Ngjyra e saj është relativisht e lehtë me shkëlqim të ulët dhe efekt vizual të butë, i cili nuk do të stimulojë sytë. Përveç kësaj, llaçi i pllakave mat është më rezistent ndaj papastërtisë. Efekti i përgjithshëm është i errët pas fugave. Është në modë në stilin modern të shtëpisë, duke u dhënë njerëzve një përvojë elegante, të thjeshtë, delikate dhe të butë me ngjyra.


02, Me shkëlqimFino pllakash me shkëlqim ka shkëlqim të mirë dhe cilësi të imët. Është dekorativ, duke dhënë një përvojë të plotë dhe të ndritshme me ngjyra. Është më e përshtatshme për stilin e lehtë luksoz të shtëpisë. Rritja e stilit të shtëpisë dhe shkëlqimit do të lërë një përshtypje të këndshme.

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni