Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Pse të zgjidhni Fishekun Perflex Polypro Tile Grout P-30? 06 shtator 2023

Funa e pllakave Perflex Polypro është pëlqyer dhe përdorur nga shumë punues, dizajnues të brendshëm, kontraktorë dhe përdorues fundorë. Është projektuar për zbukurimin e pllakave qeramike dhe përmirësimin e dekorimit të shtëpisë. Është zgjedhja perfekte për të gjitha projektet e aplikimit të finove të pllakave komerciale, rezidenciale dhe industriale. Fino mund të mbushë boshllëqet e pllakave dhe të shmangë çdo ndotje ose lagështi nga hyrja në pllaka qeramike dhe thyerja e pllakave.Vetia më e shkëlqyer e finove të pllakave Perflex polypro është performanca e tij që nuk zverdhet. Është i fortë dhe ka lidhje shumë të fortë me pllakat, nuk plasaritet, nuk thyhet dhe nuk çngjyrosur për 30 vjet. Ky fino ka më shumë se 108 opsione ngjyrash që klientët të zgjedhin dhe Perflex mund të ofrojë shërbimin e personalizimit të ngjyrave për klientët sipas kërkesave të tyre. Fino është super fleksibël falë lëndës së parë premium. Futa jonë e pllakave polipro mund të shërohet në një temperaturë të ulët prej -20℃. Është me viskozitet të lartë solid dhe të ulët, në përputhje me politikat e zhvillimit të mbrojtjes së mjedisit dhe sigurisë. Fino jonë polipro mund të aplikohet lehtësisht me pistoletën e dedikuar për mbyllje, e cila kursen punë dhe kohë në ndërtim.


 

Futa e pllakave Perflex polypro disponohet në më shumë se 108 ngjyra të rregullta, me lyerje mat, me shkëlqim dhe me shkëlqim. Të gjitha këto ngjyra janë të gjithanshme për forma dhe ngjyra të ndryshme të pllakave qeramike. Nëse klientët kanë kërkesat e tyre të veçanta, Perflex ofron shërbimin e personalizimit të ngjyrave me ata që janë në nevojë. Falë veçorisë së saj të shkëlqyer që nuk zverdhet dhe nuk çngjyroset, të gjitha ngjyrat mund të qëndrojnë po aq të freskëta sa ditën që janë instaluar.Fino për pllakat e fishekëve polipro Perflex po bëhet më i mirëpritur nga prodhuesit e pllakave në mbarë botën për shkak të veçorisë së tij të lehtë për t'u përdorur dhe është më i popullarizuar se llaçi tradicional për fino epokside. Fino Perflex polypro mund të futet lehtësisht në boshllëqet e pllakave me pistoletën profesionale të mbylljes. Linjat e finove mund të shtypen me shufrat e dedikuara të presimit pa mundim dhe madje mund të hiqni mbetjet e finove me dorë pa ndonjë vështirësi. Me të gjitha këto, koha e ndërtimit dhe kostoja e punës mund të kursehen në masë të madhe.Falë veçorisë së tij të jashtëzakonshme që nuk zverdhet, fuga e pllakave polipro Perflex është e aplikueshme për vende të brendshme dhe të jashtme. Është super i papërshkueshëm nga uji, kundër mykut, kundër baktereve, kundër ndotjes dhe nuk zverdh ose nuk çngjyr. Fino është veçanërisht për banjo, kuzhinë, ballkon dhe pishinë.Perflex është e specializuar në teknologjinë kimike R&D dhe prodhimin e materialeve të ndërtimit. Produktet tona përfshijnë pa zverdhje poliaspartik fino, fino epokside, izolues izolues, sisteme dyshemeje poliaspartike dhe epokside. Perflex u ofron shpërndarësve tanë në mbarë botën mbështetjen më të plotë teknike, mbështetjen e marketingut dhe mbështetjen pas shitjes, në mënyrë që përdoruesit përfundimtarë të mund të shijojnë produktet dhe shërbimet e garantuara pas shitjes në nivel global.Bashkohuni me Perflex si distributor | WhatsApp +86 183 9099 2093 | Postë [email mbrojtur]


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni