Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Cili është roli i finove të pllakave? Përshkrimi i karakteristikave dhe përdorimeve të finove të pllakave. 22 gusht 2022

Do të ketë shumë boshllëqe midis pllakave. Njerëzit përdornin llaç tradicional për të mbushur këto boshllëqe. Me shfaqjen e llojeve të ndryshme të finove të pllakave, fuga e pllakave është bërë një trend dekorimi, i kërkuar nga pronarët e shtëpive. Pra, çfarë bën fino tjegull? A janë vërtet kaq efektive?


imazh


1, Zbukurimi

Midis pllakave kanë mbetur boshllëqe të ndryshme të gjata të zeza, të cilat duken shumë jo tërheqëse. Edhe me përdorimin e fino, fino e bardhë gjithashtu duket shumë e papritur dhe nuk zbatohet për çdo pllakë. Megjithatë, fino pllakash ka shumë ngjyra për të zgjedhur, dhe ngjyrat janë të natyrshme dhe të plota. Mund të zgjidhni sipas modelit dhe ngjyrës së pllakave, e cila është një lloj qershie mbi tortë dhe duket e mahnitshme.


imazh


2, Parandaloni rritjen e baktereve

Të çarat janë të lehta për të grumbulluar pluhur dhe papastërti. Njollat ​​e ujit janë gjithashtu të vështira për t'u pastruar, dhe të çarat priren të rritin bakteret. Funoja e pllakave mund të mbushë boshllëkun për të shmangur grumbullimin e njollave në hendek, për të parandaluar shumimin e baktereve, por edhe për të reduktuar në mënyrë efektive vështirësinë e pastrimit.


imazh


3, I papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga lagështia

Fino pllakash është një produkt që mund të rezistojë ndaj ujit dhe të parandalojë hyrjen e lagështirës në sipërfaqe dhe ta mbajë hendekun të thatë gjatë gjithë kohës. Sidomos në qytetet jugore ku toka është e prirur ndaj lagështirës, ​​ky rol i finove të pllakave është shumë i dukshëm.


imazh


4, Mbrojtja e pllakave

Roli i finove të pllakave për të parandaluar lagështinë dhe bakteret, në fakt, nuk është vetëm të mbrojë mjedisin brenda boshllëkut, por më e rëndësishmja, ai mund të mbrojë pllakat nga bakteret dhe të zgjasë jetën e pllakave.


imazh


5, Lehtë për të pastruar

Sipërfaqja e finove të pllakave është e lëmuar, jo e lehtë për t'u zbardhur dhe nxirë dhe shumë e lehtë për t'u pastruar. Njollat ​​duhet vetëm të fshihen butësisht, gjë që lehtëson metodën e pastrimit dhe favorizohet nga shumë amvisa.

imazh

imazh


Këto role rrjedhin nga lëndët e para të finove të pllakave, e cila është kryesisht rrëshirë epoxy, miqësor ndaj mjedisit, jo toksik dhe jo i rrezikshëm, në mënyrë që finoja e pllakave të ketë një veti të lartë të papërshkueshme nga uji, të lëmuar dhe të fortë pas tharjes. Sot gjithnjë e më shumë familje zgjedhin fino të pllakave si një produkt mbyllës. Duket se kjo është edhe një tendencë e modës së dekorimit.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni