Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Cilat janë hapat dhe masat paraprake për fuga? 18 gusht 2022

 Në ditët e sotme, fuga e pllakave është bërë shumë e popullarizuar. Disa njerëz do të blejnë drejtpërdrejt produkte për fino pllakash për ta fino vetë. Cilat janë hapat dhe masat paraprake për fuga? Më poshtë është një hyrje e detajuar.


1, Pastroni boshllëkun. Ka pak pluhur, madje edhe pak çimento për t'u hequr. Është e nevojshme të përdorni një fshesë me korrent për të pastruar pluhurin brenda për të siguruar që boshllëqet të jenë të pastra dhe pa pluhur.


2, Përgatitni fino të pllakave. Duhet të vendosni fino të pllakave të fishekut në pistoletën mbyllëse dhe mos harroni të shtypni butonin e armës mbyllëse në mënyrë të barabartë.


3, Pas mbylljes, duhet të shtypim fino me shiritin e shtypjes dhe të përpiqemi ta përfundojmë në të njëjtën kohë, në mënyrë që fino të duket bukur. Nëse nuk trajtohet mirë, do të ketë shenjë lidhjeje në fino, e cila do të jetë shumë jo tërheqëse.


4, Rreth një ditë më vonë, mund të përdorni një shpatull për të hequr fino të tepërt në anë. Ndërtimi i finove është bërë.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni