Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Çfarë avantazhesh ka fuçi i pllakave Peflex Polypro? 20 prill 2023

Fino pllakash Perflex polypro ka qenë e njohur në industri nga shumë punues dhe është pëlqyer nga pronarët e shtëpive. Perflex ka qëndruar në të gjithë sistemin e fusjes së pllakave të shtëpisë. Ne kemi ndërtuar marrëdhënie të mira bashkëpunimi me shumë kompani ndërtimi dhe kontraktorë jashtë shtetit. Gjithashtu, ne kemi qendrën tonë të R&D për të zhvilluar produkte më të reja me cilësi të mirë për klientët tanë.

  

Perflex i është përmbajtur zhvillimit të materialeve ndërtimore të shëndetshme, të sigurta dhe të qëndrueshme. Mallrat janë eksportuar në vendet dhe zonat evropiane, amerikane, aziatike dhe australiane dhe kanë fituar një popullaritet të mirë nga klientët. Produkti i fino pllakave polipro është i ri, por është dashur nga puntorët për vetitë e tij të mëposhtme:

 

- Miqësor ndaj mjedisit: është pa benzen dhe fenol, pa metale të rënda, VOC më të ulëta dhe pa erë.

- Rezistent ndaj rrezeve ultraviolet dhe nuk zverdhet: poliaspartik rrëshira është një nga materialet rezistente ndaj motit të njohur në botë. Është i përshtatshëm për ekspozim të gjatë në diell në natyrë, pa njollë apo oksidim dhe ka më shumë se 30 vjet kohëzgjatje.

- I papërshkueshëm nga uji dhe rezistent ndaj lagështirës: rezistenca më e mirë ndaj ujit, ndërtimi i mjedisit të lagësht i zbatueshëm, nuk do të zbardhet ose zbardhet.

- Ngjitje e mirë, pa plasaritje, pa rënie: ngjitje më e fortë, ngjitje më e mirë me pllaka qeramike, jo e lehtë për t'u çarë apo rënë.

- Rezistent ndaj temperaturave të ulëta, i shërueshëm në temperaturë të ulët: rezistent ndaj temperaturës së ulët deri në -50°C, i shërueshëm në -10°C, performanca mbetet e pandryshuar pas tharjes së plotë.

- Rezistent ndaj temperaturave të larta: pa zverdhje, pa energji pasi është testuar në furrë në temperaturë të lartë 120°C.

- Fleksibël, qëndrueshmëri e fortë: nuk thyhet pas tharjes, pa varje, pa tkurrje, pa plasaritje, pa rënie

- Rezistent ndaj konsumit: nuk ka gërvishtje pas fërkimit nga gjërat e forta

- Kundër ndotjes, rezistent ndaj acideve dhe alkaleve: mund të mbetet i ri pas përdorimit afatgjatë nëse nuk është në rastin e acidit të fortë dhe alkalit.

- Ngjyra të pasura të disponueshme dhe përshtatje ngjyrash në dispozicion: 108 ngjyra të rregullta në teksturë me rërë mat, me shkëlqim dhe shkëlqim dhe përshtatje të ngjyrave sipas kërkesave të klientëve.

Çfarë avantazhesh ka fino pllakash Peflex Polypro

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni