Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Për çfarë përdoret fino pllakash dhe ku mund të përdoret? 22 gusht 2022

1, Kuzhina: mbyllje fino kundër mykut dhe e papërshkueshme nga uji të dollapëve, lavamanit dhe sobës


2, Banjo: të gjitha llojet e finove kundër mykut, buzë pëlhure të papërshkueshme nga uji, ndarje e papërshkueshme nga uji, mbyllje rrjedhjeje për lavaman, banjë, vaskë dhe komodë


Rf3f9e859b1eddfecf37fabccaaa95373


3, Fino kundër mykut dhe izolim i papërshkueshëm nga uji i pragut të dritares dhe ballkonit


4, Gjithashtu mund të përdoret për ngjitjen dhe riparimin e materialeve të ndryshme të forta si guri, qeramika, qelqi, metali etj.


螢幕快照 2021-06-22 下午6_59螢幕快照 2021-06-22 下午6_59


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni