Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Këshilla se si të zgjidhni dhe përshtatni ngjyrat e pllakave dhe finove! 20 gusht 2022

Futja e pllakave mund të kuptohet si kufiri i një tabele Excel ose si vija e një fotografie. Përveç kontrollit të pluhurit dhe lagështirës, ​​fuga është për t'i bërë pllakat dhe dyshemetë më të bukura. Meqenëse po flasim për bukurinë, atëherë përputhja e ngjyrave të pllakave dhe finove të pllakave bëhet një problem që pronarët e shtëpive duhet të marrin parasysh. Si të zgjidhni dhe përputheni me tjegull dhe fino ngjyrat?


                               Pllakë me ngjyrë të çelur + fino pllakash me ngjyrë të errët

Kjo ndeshje është e përshtatshme për hapësira të vogla. Për shembull, e bardha mund të zgjerojë vizualisht hapësirën, ky efekt do të dyfishohet me rolin e finove të pllakave me ngjyrë të errët. Është mirë të mendoni nëse do të përdorni një ngjyrë të tillë në një hapësirë ​​të madhe. Ju mund t'i referoheni skemës tjetër të ngjyrave.

Pllakë me ngjyrë të errët + fino pllakash me ngjyrë të çelur

                                     

Pllakat jeshile të errëta në mur me fino pllakash me ngjyrë të çelur sjellin një ndjenjë shtresimi vizualisht. Nuk është shumë e papritur me pllaka dyshemeje gri të lehta. Ndjenja e thjeshtë në modë paraqitet lehtësisht.


Kolokim me të njëjtën ngjyrë të ngjyrave gri


Së fundi, ne do t'ju ofrojmë një dekorim shtëpie në kombinimin e ngjyrave më të përdorura - pllakë dyshemeje gri e çelur + fino pllakash gri. Ky fino pllakash gri është kategorizuar në dy ngjyra sipas zgjedhjes aktuale të klientëve, njëra është gri e çelur, tjetra është argjendi aristokrate.

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni