Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Avantazhet e Perflex Polypro Tile Grout 13 mars 2023

Fino pllakash për fishek Polypro është bërë nga poliaspartik rrëshirë dhe përzihet me forcues. Ajo tejkalon tradicionalen fino pllakash epoksi pothuajse në çdo aspekt. Fino polipro i pastër Perflex, përveç acidit sulfurik të koncentruar dhe një pjesë e oksidantit të fortë, ka treguar stabilitet të mirë në acid, alkali, kripë, ujë deti, vaj dhe media të tjera. Mund të përdoret në kushte të vështira për një kohë të gjatë, rezistente ndaj temperaturave të larta (-50℃—100), rezistent ndaj UV, rezistent ndaj motit. Fino është e aplikueshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm pa pluhur, plasaritje, rënie dhe është i qëndrueshëm mbi 30 vjet sipas rezultateve të provës.

 

Futa e pllakave Perflex polypro ka përparësitë e mëposhtme të performancës, të cilat nuk i përmbushin fugat e tjera:

1.      I sigurt për t'u përdorur, miqësor me mjedisin, 0 formaldehid, 0 benzen, 0 metale të rënda, VOC ultra të paqëndrueshme, pa erë.

2.      Futa e pllakave Perflex polypro mund të qëndrojë pa ngjyrë për më shumë se 30 vjet edhe nën ekspozimin e drejtpërdrejtë të dritës së diellit.

3.      Rezistent ndaj temperaturave të larta-të ulëta nga -50℃—100, e aplikueshme për dhomën e ngrohjes nën dysheme, performanca e finove nuk ndikohet pasi të shërohet.

4.      Performancë e mirë antioksiduese: fino nuk bëhet pluhur ose zverdhet pas një përdorimi afatgjatë.

5.      I papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj lagështirës: fuçi i pllakave polipro nuk zbardhet edhe nëse është i instaluar në mjedise me lagështi.

6.      Ngjitje dhe ngjitje e mirë: nuk bie apo plasaritet për shkak të ndikimeve të motit, temperaturës dhe zgjerimit dhe tkurrjes së pllakës.

7.      Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj konsumit: të dhënat e provës tregojnë se fuga e pllakave Perflex polypro është 50% më rezistente ndaj konsumit se fuga e pllakave epoksi.

8.      Kundër ndotjes, kundër mykut: fuga e pllakave polipro Perflex mund të qëndrojë krejt e re pas një kohe të gjatë edhe pse përdoret në kuzhinë ku ka shumë vaj.

 

Fino pllakash Perflex polypro është e gjithanshme. Mund te perdoret per fumimin e pllakave ne ballkon, banjo, kuzhine dhe te jashtme. Ngjyra e bardhë dhe ngjyrat e tjera të lehta mund të përdoren të gjitha në aplikime të jashtme.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni