Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Udhëzimet e instalimit të Perflex Polypro Tile Grout 30 nëntor 2023

Hapat e ndërtimit të finove të pllakave Perflex polypro nga 1 deri në 13. Çdo hap përshkruan qartë se si të funksiononi dhe instaloni saktë. Le të shohim udhëzimet.

0111

Hapi 1: Zgjidhni ngjyrën tuaj të fino.

 

Hapi 2: Kontrolloni nëse ka ndonjë pllakë të dëmtuar ose të plasaritur dhe planifikoni procesin tuaj nëse planifikoni të aplikoni Perflex në çdo cep të brendshëm ose të jashtëm.

 

Hapi 3: Gjerësia minimale e rekomanduar e bashkimit është 2 mm, thellësia minimale 5 mm.

 

Hapi 4: Sigurohuni që nyjet të jenë të pastra nga çdo pluhur ose mbeturina. Ngjitësi duhet të thahet plotësisht dhe nyjet duhet të jenë plotësisht të thata.

 

 

Hapi 5: Nëse kërkohet, përdorni një sfungjer pastrimi për të rregulluar dhe pastruar nyjet. Pastroni pluhurin dhe mbeturinat me fshesë me korrent dhe pastroni nyjet.


Hapi 6: Aplikoni dyll vetëm në sipërfaqen e pllakës, në të dyja anët e fugës së fino. Kjo do të ndalojë ngjitjen e tepërt të finove me pllakën dhe gjithashtu do të mbledhë çdo pjesë përfundimtare të pluhurit që nuk është e dukshme me sy. Sigurohuni që dylli të mos futet brenda nyjes.


Hapi 7: Ngrohni tubat në ujë të nxehtë (45-50°C) për 10-15 minuta. Vendosni tubat me kokë poshtë në ujë, me pjesën e poshtme të tubit jashtë ujit për të minimizuar rrezikun e hyrjes së ujit në fund të tubit. Uji i nxehtë të mos kalojë 60°C.

Ne nuk e dimë se ku janë ruajtur tubat (dyqane, furgona, etj) dhe temperaturat e ndryshme mund të ndikojnë në rrëshirë, ngrohja eliminon çdo problem të mundshëm.


Hapi 8: Pritini nyjet nga fundi i tubit, duke u siguruar që ato të jenë në të njëjtën madhësi. Hidhni një sasi të vogël nga tubi për t'u siguruar që të dyja A+B të rrjedhin pa probleme. Instaloni grykën dhe sigurohuni që të jetë plotësisht i kyçur në vend. Rrotulloni dhe mbyllni grykën deri në fund. Pritini fundin e hundës në madhësinë e dëshiruar. Hidhni 30-40 cm të para të përzierjes për të siguruar një përzierje të mirë.

 

Hapi 9: Aplikoni një sasi të vogël për të kontrolluar ngjyrën tuaj për një herë të fundit.

Përdorni shirit maskues në një pjesë të vogël në të dyja anët e kyçit. Aplikoni fino dhe hiqni shiritin maskues për të kontrolluar ngjyrën tuaj për herë të fundit.

 

Hapi 10: Vëreni pistoletën mbyllëse rreth 65° ose më shumë dhe aplikojeni me një shpejtësi konstante, duke mbushur ngadalë dhe në mënyrë të barabartë fugat.

Nëse përdorni një armë elektrike, jini të kujdesshëm me vendosjen e shpejtësisë pasi mbushja shumë e shpejtë ose e paqëndrueshme mund të shkaktojë probleme të tilla si pëlqimi/ndarja e tubit.

 

Hapi 11: Përfundoni me pllakën e shtypjes në një kënd prej 65-70° dhe mbani një shpejtësi të qëndrueshme dhe konstante. Mbetjet duhet të ndahen nga fuga dhe të formojnë një gjurmë në të dyja anët e bashkimit të finove. Sigurohuni që nyja të jetë e lëmuar pa defekte.

 

Hapi 12: Fino do të thahet pas 3-4 orësh. Pasi të jetë tharë, përdorni kruesen për të ndihmuar në largimin e mbetjeve, të cilat do të zhvishen lehtësisht.

 

Hapi 13: Pasi të keni mbaruar, kontrolloni nyjet tuaja dhe, nëse kërkohet, riparoni çdo defekt. Për të konfirmuar, mos filloni të aplikoni fino derisa ngjitësi të jetë tharë plotësisht dhe zona të jetë tharë. Lagështia do të bllokohet dhe do të shkaktojë probleme me ngjyrën dhe pamjen e finove kur përpiqet të largohet.

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni