Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Rinovimi i shtëpisë së vjetër: ndryshimi i pllakës nuk është aq i mirë sa futja e pllakave, super e bukur pas fugos! 20 gusht 2022

Kur llaçi i pllakave nuk është i popullarizuar, shumë familje zgjedhin të përdorin llaç çimentoje të bardhë për të mbushur boshllëkun e pllakave pas vendosjes së pllakave. Megjithatë, me kalimin e kohës, çimentoja e bardhë në hendek do të duket se bie, duke u zverdhur dhe probleme të zeza, gjë që jo vetëm ndikon në bukurinë, por bëhet e vështirë për t'u pastruar. Gjithashtu, papastërtia e fshehur në hendek do të ndikojë në shëndet.

imazh

Pra, fuga e pllakave shpesh bëhet së bashku me shumë rinovime të shtëpive të vjetra. Në fund të fundit, pllakat e reja të lyera duken krejt të reja.

imazh

imazh

imazh


Dallimi më i madh midis shtëpisë së vjetër dhe shtëpisë së re është në fakt pastrimi i boshllëqeve. Pasi të pastrohen boshllëqet e pllakave, hapat e mbetur të fugos së pllakave janë të njëjta me fusjen e pllakave të reja të shtëpisë. Shtëpia e vjetër fillimisht ishte e mbuluar me çimento të bardhë. Edhe pse disa kanë rënë, detyra e pastrimit të boshllëkut nuk është ende e lehtë, kështu që pikat e mëposhtme duhet të ndiqen kur pastroni boshllëkun.

1, Hendeku i pllakave është shumë i ndotur.

Pasi janë përdorur për vite me radhë, boshllëqet e pllakave janë mbushur me grimca të ndryshme pluhuri dhe boshllëqet e pllakave përreth janë të zeza, duke sjellë shumë vështirësi në pastrimin e boshllëqeve, ndaj duhet të jemi më seriozë për të pastruar boshllëqet. Rëra brenda çimentos gjithashtu duhet të pastrohet. Pasi të keni pastruar boshllëqet, përdorni një fshesë me korrent për të thithur të gjithë pluhurin lundrues dhe më pas fshijeni sipërfaqen e pllakës me një leckë.

imazh


2, Shkalla e veshjes së pllakave


Pas përdorimit për një kohë të gjatë, sipërfaqja e pllakave mund të duket shumë e konsumuar, veçanërisht në pllaka të lustruara dhe të lëmuara. Nëse pllakat janë të konsumuara seriozisht, rekomandohet përdorimi i shiritit maskues kur bëhet fuga, në mënyrë që spatula të shmangë prekjen me sipërfaqen e konsumuar kur pastroni mbetjet.


imazh


3, Fortësia e pllakave

Pllakat në shtëpitë e vjetra të banuara për shumë vite janë në mënyrë të pashmangshme të lirshme, të fryra, etj, kështu që kontrolloni me kujdes çdo pllakë në shtëpinë tuaj përpara ndërtimit të fugave. Pllakat e lirshme do të ndikojnë në shkallën e lidhjes së finove të pllakave, në mënyrë që zona e fino të mos jetë e fortë, duke ndikuar në efektin e finosë. Nëse gjeni pllaka të lirshme, sigurohuni që t'i rregulloni përsëri dhe më pas bëni fuga për të shmangur problemet e ardhshme.


imazh


4, Nëse hendeku i pllakave është i lagësht.


Pas viteve të përdorimit, pastrimit të përditshëm, pastrimit etj., uji i pllakave në mënyrë të pashmangshme do të depërtojë në hendek. Para se të bëni fuga, sigurohuni që t'i mbani të thata boshllëqet e pllakave, veçanërisht në banjë. Përveç kësaj, para se të shërohet fino, ju lutemi mbajeni të thatë dhe shmangni shkeljen.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni