Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Si të fusni pllakën në mur dhe në dysheme? 19 gusht 2022

Metoda e futjes së pllakave në mur

1. Përpara ndërtimit të murit, sigurohuni që pllaka qeramike të mos ketë hapësira boshe dhe pastroni mbeturinat në boshllëkun e pllakave qeramike me një leckë ose një furçë të imët. Mos filloni të fusni derisa të jetë tharë; 


2. Gjatë fugave, ajo duhet të ndërtohet nga lart poshtë, fillimisht horizontale dhe më pas vertikale; 


3. Gjatë fugave, trashësia duhet të jetë e barabartë dhe të përpiqet të mos tejmbushet; 


4. Gjatë fugave për qoshet e brendshme dhe të jashtme, topi i çelikut duhet të përdoret për ta bërë fino më tredimensionale. 

2


Metoda e futjes së pllakave në dysheme

1. Përdorni mjet profesional për pastrimin e boshllëqeve për të pastruar gëlqeren në boshllëkun e dyshemesë. Disa vende nuk mund të pastrohen tërësisht dhe duhet të përdorni fëndyell për ta pastruar përsëri. Përdorni një furçë të vogël më pas për të fshirë pluhurin.


2. Përdorni pistoletën mbyllëse për të shtrydhur fino të pllakave përgjatë boshllëqeve. Kini kujdes nga forca e shtypjes dhe shmangni fuga të pabarabarta.


3.  Pas fugave, është e nevojshme të përdorni topin e shtypjes për të shtypur në mënyrë të barabartë në kohë, gjë që është si të nxirrni një vijë nga zona e fugave, në mënyrë që të jetë e lehtë për të hequr mbetjet gjatë lopatës. 


4. Përveç hendekut të drejtë, do të ketë boshllëk T-nyje dhe shumëpalësh. Ata duhet të shtypen disa herë me topin e shtypjes. 5. Për fugat kryq, pasi të jenë shtypur dy fugat e kryqëzuara, shtypni fugat kryq vetëm edhe një herë.


6. Pasi të ketë përfunduar plotësisht fuga e pllakave, mund të filloni pastrimin e mbetjeve pas 6-24 orësh. Gjatë kësaj periudhe, mos harroni të mbani dhomën të ajrosur mirë.

微 信 图片 _20220808104715

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni