Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Si të zgjidhni ngjyrën e duhur të finove për pllakat tuaja? 20 gusht 2022

 1. Përputhja e ngjyrave të ngjashme


Nëse marka e finove të pllakave që zgjidhni ka një fino pllakash me ngjyrë të ngjashme me ngjyrën tuaj të pllakave, atëherë zgjidhni atë. Kjo ndeshje do ta bëjë të gjithë sipërfaqen e pllakave të duket më uniforme dhe e rregullt, duke dobësuar praninë e boshllëqeve të pllakave dhe duke sjellë një ndjenjë vizuale më harmonike.


Stili i zbatueshëm i dekorimit: stil modern, stil fshatar, stil i thjeshtë evropian
2. Përputhja e ngjyrave të kontrastit


Edhe pse ka shumë ngjyra të disponueshme për fino të pllakave, ekziston ende probabiliteti për të mos gjetur një ngjyrë të ngjashme me pllakat. Ndonjëherë për të nxjerrë në pah shtresimin e hapësirës, ​​duhet të bëjmë një dizajn me kontrast më të dukshëm ngjyrash. Në këtë situatë, ju mund të zgjidhni fino të pllakave me kontrast të dukshëm ngjyrash nga pllakat qeramike. Për sa kohë që hapësira integrale është e koordinuar mirë, ky dizajn i ngjyrave me kontrast është gjithashtu shumë i mirë.


Stili i zbatueshëm i dekorimit: Stili i ri kinez, stili klasik evropian, stili industrial.3. Zgjidhni ngjyrat sipas hapësirës


a. Hapësirat e mëdha u japin përparësi ngjyrave të ngjashme


Për hapësira të mëdha të hapura si dhomat e ndenjes dhe dhomat e ngrënies, përparësi duhet t'i jepet kartave me ngjyra me ngjyra të ngjashme me pllakat e dyshemesë kur zgjidhni fuga pllakash, të cilat mund t'i bëjnë pllakat e dyshemesë më uniforme dhe harmonike në tërësi.
b. Hapësirat e vogla u japin përparësi ngjyrave të kundërta


Hapësirat e vogla si kuzhinat dhe banjat, pllakat e tokës janë relativisht të vogla në përmasa, gjë që është për të rritur hapjen dhe dinjitetin e hapësirës. Kur zgjidhni një hapësirë ​​të vogël për të përdorur fino të pllakave, përparësi duhet t'i jepet finosë me ngjyrën e kontrastit të pllakës, duke bërë një ndjenjë më të fortë të tredimensionit.


                                        

4. Tre ngjyra që shkojnë me gjithçka: gri, e bardhë, argjend.


Nëse keni vështirësi në zgjedhje, atëherë fugat universale të pllakës gri, të bardhë, argjendi janë zgjidhja më e mirë. Përshtatshmëria e këtyre tre ngjyrave është e lartë. Nëse ato janë me ngjyra të lehta, të ndezura apo të errëta, nuk është e papërshtatshme.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni