Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Sa i fortë është "Finoja e pllakave të teknologjisë së zezë-Polypro" në industrinë e finove të pllakave 28 korrik 2022

Siç e dimë të gjithë, llaçi i pllakave ka hyrë në mijëra familje për vite të gjata. Kombinimi i finove të pllakave dhe pllakave qeramike me ngjyra të ndryshme mund të sjellë një efekt më të mirë dekorativ të përgjithshëm në dekorimin e shtëpisë, si dhe të luajë rolin e papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj mykut dhe pastrimit të lehtë; Aktualisht, pjesa më e madhe e finove të pllakave në treg janë çimento të bardhë dhe fino pllakash epoksi, por edhe fuga shumë e pjekur e pllakave epokside ka disa defekte, si ndërtimi nuk mund të kryhet në temperaturë të ulët në dimër dhe në zona të lagështa, fuga e pllakave me ngjyrë të hapur shpejt merr ngjyrë, plasaritet dhe bie në natyrë kur kalon koha? Këto probleme që kanë pllakosur industrinë e finove të pllakave për një kohë të gjatë, që duhen zgjidhur me risi!Futo pllakash Perflex Polypro P-30 mund të quhet "teknologji e zezë" e fino pllakave.


Fino pllakash Perflex Polypro P-30 ka përparësitë e mëposhtme

Nuk zverdhet dhe njolloset për mbi 30 vjet! Me qëllim të përgjithshëm të brendshëm dhe të jashtëm.

Kundër mykut dhe i papërshkueshëm nga uji, më i përshtatshëm për tualet, dush etj.

Materiali ka fleksibilitet të shkëlqyer dhe mund të shtrihet disa herë pa u thyer.

Veti e shkëlqyer mekanike, ngjitje e mirë, pa rënie pas vitesh përdorimi.

Ndërtimi mund të kryhet ende në - 10 ℃ pa frikë nga lagështia në nyje.

202203171138006364
tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni