Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Karakteristikat e poliuresë (lëndë e parë e fino pllakave Perflex polypro) 22 gusht 2022

Poliurea materiali, si një material i ri i teknologjisë së lartë, është një nga materialet e reja me rezistencë më të mirë ndaj motit sot në botë. Aktualisht, përdoret kryesisht në ushtri, hapësirë ​​ajrore, kontejnerë jashtë dhe raste të tjera të veçanta me kërkesa të larta.


Poliurea e përdorur në fino pllakash ruan rezistencën e lartë origjinale ndaj gërryerjes, fortësinë e lartë dhe forcën e lartë ngjitëse, si dhe fleksibilitetin dhe rezistencën ndaj motit të finove të pllakave poliuretani. Mund të eliminojë substancat zverdhëse, jo-nonilfenol, dodecilfenol, formaldehid, benzen dhe substanca të tjera të dëmshme, pa tretës, pa erë, pa halogjen dhe pa acid.


Fino pllakash Polypro është një lloj i ri materiali. Pas testimit, produkti ka përparësitë e mëposhtme të rëndësishme. Për përdorim të përgjithshëm të brendshëm dhe të jashtëm, e bardhë konstante për 50 vjet; ende mund të ndërtohet pa frikë nga boshllëku i lagësht nën -25, fleksibilitet i shkëlqyer material, mund të shtrihet shumë herë pa thyerje, mbrojtje mjedisore, jo toksike.


Poliuredo nuk përmban katalizator. Kurohet shpejt dhe mund të përkulet sipas dëshirës së sipërfaqes, formimi i pjerrët dhe vertikal me spërkatje, pa dukuri të varjes. Xhel në 5 sekonda dhe arrini forcën në ecje në 1 minutë. Nuk është i ndjeshëm ndaj lagështirës dhe temperaturës. Është i përshtatshëm për -28ose më poshtë, dhe nuk ndikohet nga temperatura dhe lagështia e ambientit.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni