Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Cilat janë veçoritë e fino të pllakave epoksi? 22 gusht 2022

1, me pamje të bukur

Lustër unike, ngjyra të ndritshme kristal, të pasura dhe të gjalla


2, Kundër mykut

Kundër mykut afatgjatë. Funa e pllakave mund të pastrohet dhe lahet, duke zvogëluar mundësinë e shumimit të baktereve në hendekun e pllakave.


3, Kimikisht i qëndrueshëm

Rezistent ndaj acidit dhe alkalit, fërkimit, fshikëzave dhe vajit


4, Mekanikisht i qëndrueshëm

Asnjë tkurrje, pa plasaritje, pa shkumës


5, viskozitet i lartë

Aftësi ngjitëse jashtëzakonisht e fortë me pllakat


6, i shëndoshë mjedisor

Nuk ka VOC dhe metale të rënda, nuk ka dëm për trupin dhe mjedisin e njeriut7

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni