Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

A mund të ribëhet fino e vjetër e pllakave? 24 gusht 2022

1, Në përgjithësi, fino pllakash mund të ribëhet. Megjithatë, para se ta bëni këtë, duhet të zgjidhet ngjyra e finove të pllakave dhe duhet të hiqet fino origjinale. Pluhuri dhe mbetjet e finove të vjetra duhet të pastrohen të gjitha nga boshllëku i pllakave. Sigurohuni që hendeku i pllakës të jetë i pastër dhe i thatë përpara se të ndërtoni fino të re.


2, Ju duhet të përdorni një thikë të vogël me lopatë për të prerë përgjatë pozicionit të finosë së vjetër, nëse dëshironi ta pastroni atë, dhe më pas kapni njërën skaj të finosë pas prerjes, në mënyrë që të mund të grisni fino të vjetër.


3, Kur pjesa më e madhe e fino është grisur, ju gjithashtu duhet të përdorni thithjen e pluhurit, mbeturinave, etj në hendekun e pllakave me një fshesë me korrent. Më pas, përdorni një leckë të lagur për të fshirë hendekun e pllakës. Sigurohuni që lecka të jetë e lagur vetëm pa rrjedhur ujë.


4. Fuga e re mund të fillohet pasi boshllëku i pllakave të jetë pastruar dhe tharë plotësisht. Metodat e ndërtimit për rigrutimin janë të njëjta me ato të fugave të para. Dallimi i vetëm është pastrimi i hendekut të pllakave. Duhet të kontrollohet me kujdes pasi fino nuk mund të bashkohet së bashku me pllakat nëse boshllëku i pllakave nuk është i pastër.

12

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni