Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

A mund të rinovohen shtëpitë e vjetra për të bërë fuga pllakash? 20 gusht 2022

Pasi keni jetuar për një kohë të gjatë në shtëpi, do të zbuloni se boshllëqet e pllakave janë bërë të zeza, veçanërisht në kuzhinë dhe banjë. Këto dy zona janë thjesht “zona fatkeqësish”. Tani me fino të pllakave, këto probleme mund të zgjidhen.

A mund të bëni fuga tegel në një shtëpi të vjetër? A është mirë të bëhet vulosja e qepjeve në shtëpitë e vjetra?

imazh

Shumë pronarë të shtëpive mendojnë se fuga bëhet në kohën e dekorimit të parë dhe nuk është e lehtë të fino pasi të keni jetuar për vite me rradhë. Në fakt, nuk është kështu. Është e mundur edhe fuga e pllakave për shtëpitë e vjetra. Koha e përgjithshme për të bërë fuga nuk është shumë e gjatë dhe në thelb mund të përdoret pas disa ditësh. Nuk do të ketë shumë ndikim në jetën e përditshme.

imazh


Megjithatë, ka disa kërkesa për fuga për shtëpitë e vjetra. Gjerësia e hendekut të pllakave duhet të jetë më shumë se 1 mm. Nëse hendeku është shumë i vogël, fino nuk mund të futet në hendek. Edhe nëse është, jeta e shërbimit të fino nuk është e garantuar dhe efekti i fino nuk është i dukshëm. Gjerësia më e mirë për të bërë fuga është midis 1.5 mm - 2.5 mm.

Ekziston një pikë tjetër e rëndësishme për fuga në shtëpitë e vjetra, për të pastruar plotësisht boshllëkun. Në hendekun e shtëpive të vjetra është grumbulluar shumë papastërti. Nëse nuk pastrohet tërësisht, pamja e fugave të pllakave do të ndikohet.

Nëse nuk ka asnjë mënyrë për të pastruar, atëherë mund të provoni pastrues elektrikë. Makinat elektrike janë më të vështira për t'u përdorur. Kini kujdes kur e përdorni.


Rr tjetëreps për të bërë fuga pllakash në shtëpitë e vjetra janë ende të njëjta. Për sa kohë që ndiqen dy pikat e mësipërme, edhe fuga e pllakave të shtëpisë së vjetër mund të japë rezultatet më të mira.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni