Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

4 Pikat që duhet të dini për fino të pllakave 13 mars 2023

Kur vendosim pllaka, pse duhet të lëmë një boshllëk midis pllakave?


-Parandaloni fryrjen dhe plasaritjen e pllakave për shkak të zgjerimit dhe tkurrjes termike.


-Shmangni shtrimin e pabarabartë për shkak të lagështirës së pabarabartë të baltës dhe tensionit të pabarabartë të shkaktuar nga çimentimi i lartë pas përfundimit të ndërtimit.


-I përshtatshëm për mirëmbajtjen e pllakave, thjesht ndryshoni pjesën e vetme të pllakës së dëmtuar


-Përmirësoni estetikën e hapësirës


Ekziston një faktor tjetër realist që pllaka qeramike që mund të realizojë ndjenjën e qetë kërkon rreptësisht shkallën e thithjes së ujit, rrafshimin, koeficientin e zgjerimit dhe aftësitë e ndërtimit. Gjëja më e rëndësishme është se çmimi i tij është mjaft i lartë, që është edhe më i lartë se çmimi i kryerjes së fugave për pllakat.


Sa i gjerë duhet të jetë boshllëku i pllakave?


Ne përgjithësisht e lëmë boshllëkun për pllakat antike me madhësi të vogël në 5 mm, por hendeku mund të jetë më i gjerë për tjegulla me kombinime me shumë specifika. Hapësira për madhësinë e zakonshme të pllakave prej 300*600 mm është 3 mm. Rekomandohet të lini një boshllëk 2-3 mm për pllakën 200*1200 mm dhe specifikime të tjera më të gjata.

 


Çfarë përfitimesh sjell fino për pllaka?

 

· I papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga lagështia

Funa e pllakave ka veti të shkëlqyera të papërshkueshme nga uji, rezistente ndaj lagështirës, ​​kundër depërtimit, kundër mykut, sipërfaqe të lëmuar pas tharjes, kundër ndotjes dhe veti të tjera. Mund të shmangë në mënyrë efektive nxirjen dhe zverdhjen e pllakave dhe të zvogëlojë rritjen e baktereve dhe mykut.

 

· Ngjyrat e pasura përmirësojnë estetikën e shtëpisë

Fino pllakash Perflex disponohet në ngjyra të ndryshme në teksturë me rërë mat, me shkëlqim, me shkëlqim. Krahasoni efektin PARA dhe PAS, do të shihni bukurinë e tij.

 

Mund të ndërtohet në sipërfaqe të nënshtresave të lagura, por edhe të kurohet në një mjedis të lagësht ose nën ujë. Produkti mund të përdoret në ambiente të brendshme dhe të jashtme, veçanërisht i përshtatshëm për kuzhinë, banjë dhe ballkon të hapur.

  

Parimet e përputhjes së ngjyrave

· E bardhë e gjithanshme

Pavarësisht nëse janë pllaka antike, pllaka druri ose pllaka guri, përputhja me fino të bardhë nuk është aspak e papajtueshme.

· Përputhja e së njëjtës ngjyrë

Ngjyra e finosë afër asaj të pllakës mund të zvogëlojë praninë e boshllëkut të pllakave dhe të sigurojë një ndjenjë të përgjithshme më të fortë.

 

· Përputhja e ngjyrave të kontrastit

Ngjyrat e kundërta mund të paraqesin një efekt vizual me personalitetin dhe një ndjenjë më të spikatur të hierarkisë, por duhet më shumë përpjekje për t'u përshtatur.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni