Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PLUSIM DHE MBYLLJE

Përmirësoni përvojën e përdoruesit dhe sensin e përdorimit

PERFLEX organizon rregullisht trajnime profesionale për produkte dhe ndërtime online dhe offline për t'i bërë shpërndarësit më profesionistë, për të ndihmuar përdoruesit të dinë se si të përdorin produktet PERFLEX dhe të ndajnë përvojën e tyre në të njëjtën kohë.

Teknike & Industriale Artikull

  Pse fuga e pllakave Perflex polypro është më e përshtatshme për kuzhinë?

  Pse fuga e pllakave Perflex polypro është më e përshtatshme për kuzhinë?

  08 tetor 2023

  Përveç zgjidhjes së zbukurimit të boshllëkut të pllakave qeramike, ka dy probleme të tjera që duhen zgjidhur. Do të ketë një problem të madh nëse ekzistojnë dy problemet. Njolla vaji Siç e dimë të gjithë, hapësira e përgjithshme e kuzhinës është e vogël. Kur gatuhet...

  LEXO MË SHUMË

  Pse fuga e pllakave polipro është zgjedhja e vetme për futjen e pllakave të ballkonit?

  Pse fuga e pllakave polipro është zgjedhja e vetme për futjen e pllakave të ballkonit?

  23 shtator 2023

  Krahasuar me kuzhinën, edhe pse nuk ka njollë vaji, ka një problem më shqetësues se njollat ​​e vajit në fugatimin e pllakave të ballkonit, domethënë rrezet e diellit direkte. Meqenëse ballkoni është i ekspozuar ndaj rrezeve të diellit direkte dhe motit të ashpër si shiu,...

  LEXO MË SHUMË

  Pse të zgjidhni Fishekun Perflex Polypro Tile Grout P-30?

  Pse të zgjidhni Fishekun Perflex Polypro Tile Grout P-30?

  06 shtator 2023

  Funa e pllakave Perflex Polypro është pëlqyer dhe përdorur nga shumë punues, dizajnues të brendshëm, kontraktorë dhe përdorues fundorë. Është projektuar për zbukurimin e pllakave qeramike dhe përmirësimin e dekorimit të shtëpisë. Është zgjedhja perfekte për të gjitha objektet komerciale, rezidenciale dhe...

  LEXO MË SHUMË

  Ngjitës silikoni Premium Perflex SK100

  Ngjitës silikoni Premium Perflex SK100

  01 shtator 2023

  Perflex Silicone Sealant SK100 është një izolues izolues me bazë alkooli me një formulë pa vaj, i cili ka performancë të shkëlqyer kundër ndotjes, kundër rrjedhjeve dhe antibakteriale. Ka elasticitet të madh, mbyllje të mirë, ngjitje të mirë në shumicën e nënshtresave, ...

  LEXO MË SHUMË

  Përfitimet e fugave të pllakave

  Përfitimet e fugave të pllakave

  27 prill 2023

  Futja e pllakave, e njohur gjithashtu si mbyllja ose mbyllja e pllakave, është procesi i mbushjes së boshllëqeve midis pllakave me një shtresë të hollë fino të bërë nga rrëshira epoksi ose poliaspartike. Ndërsa disa njerëz mund ta konsiderojnë fuga si një hap të panevojshëm në procesin e vendosjes së pllakave...

  LEXO MË SHUMË

  Pse fuga e pllakave Perflex polypro është më e përshtatshme për kuzhinë?

  Pse fuga e pllakave Perflex polypro është më e përshtatshme për kuzhinë?

  08 tetor 2023

  Përveç zgjidhjes së zbukurimit të boshllëkut të pllakave qeramike, ka dy probleme të tjera që duhen zgjidhur. Do të ketë një problem të madh nëse ekzistojnë dy problemet. Njolla vaji Siç e dimë të gjithë, hapësira e përgjithshme e kuzhinës është e vogël. Kur gatuhet...

  LEXO MË SHUMË

  Pse fuga e pllakave polipro është zgjedhja e vetme për futjen e pllakave të ballkonit?

  Pse fuga e pllakave polipro është zgjedhja e vetme për futjen e pllakave të ballkonit?

  23 shtator 2023

  Krahasuar me kuzhinën, edhe pse nuk ka njollë vaji, ka një problem më shqetësues se njollat ​​e vajit në fugatimin e pllakave të ballkonit, domethënë rrezet e diellit direkte. Meqenëse ballkoni është i ekspozuar ndaj rrezeve të diellit direkte dhe motit të ashpër si shiu,...

  LEXO MË SHUMË

  Pse të zgjidhni Fishekun Perflex Polypro Tile Grout P-30?

  Pse të zgjidhni Fishekun Perflex Polypro Tile Grout P-30?

  06 shtator 2023

  Funa e pllakave Perflex Polypro është pëlqyer dhe përdorur nga shumë punues, dizajnues të brendshëm, kontraktorë dhe përdorues fundorë. Është projektuar për zbukurimin e pllakave qeramike dhe përmirësimin e dekorimit të shtëpisë. Është zgjedhja perfekte për të gjitha objektet komerciale, rezidenciale dhe...

  LEXO MË SHUMË

  Ngjitës silikoni Premium Perflex SK100

  Ngjitës silikoni Premium Perflex SK100

  01 shtator 2023

  Perflex Silicone Sealant SK100 është një izolues izolues me bazë alkooli me një formulë pa vaj, i cili ka performancë të shkëlqyer kundër ndotjes, kundër rrjedhjeve dhe antibakteriale. Ka elasticitet të madh, mbyllje të mirë, ngjitje të mirë në shumicën e nënshtresave, ...

  LEXO MË SHUMË

  Përfitimet e fugave të pllakave

  Përfitimet e fugave të pllakave

  27 prill 2023

  Futja e pllakave, e njohur gjithashtu si mbyllja ose mbyllja e pllakave, është procesi i mbushjes së boshllëqeve midis pllakave me një shtresë të hollë fino të bërë nga rrëshira epoksi ose poliaspartike. Ndërsa disa njerëz mund ta konsiderojnë fuga si një hap të panevojshëm në procesin e vendosjes së pllakave...

  LEXO MË SHUMË

  Pse fuga e pllakave Perflex polypro është më e përshtatshme për kuzhinë?

  Pse fuga e pllakave Perflex polypro është më e përshtatshme për kuzhinë?

  08 tetor 2023

  Përveç zgjidhjes së zbukurimit të boshllëkut të pllakave qeramike, ka dy probleme të tjera që duhen zgjidhur. Do të ketë një problem të madh nëse ekzistojnë dy problemet. Njolla vaji Siç e dimë të gjithë, hapësira e përgjithshme e kuzhinës është e vogël. Kur gatuhet...

  LEXO MË SHUMË

  Pse fuga e pllakave polipro është zgjedhja e vetme për futjen e pllakave të ballkonit?

  Pse fuga e pllakave polipro është zgjedhja e vetme për futjen e pllakave të ballkonit?

  23 shtator 2023

  Krahasuar me kuzhinën, edhe pse nuk ka njollë vaji, ka një problem më shqetësues se njollat ​​e vajit në fugatimin e pllakave të ballkonit, domethënë rrezet e diellit direkte. Meqenëse ballkoni është i ekspozuar ndaj rrezeve të diellit direkte dhe motit të ashpër si shiu,...

  LEXO MË SHUMË

  Pse të zgjidhni Fishekun Perflex Polypro Tile Grout P-30?

  Pse të zgjidhni Fishekun Perflex Polypro Tile Grout P-30?

  06 shtator 2023

  Funa e pllakave Perflex Polypro është pëlqyer dhe përdorur nga shumë punues, dizajnues të brendshëm, kontraktorë dhe përdorues fundorë. Është projektuar për zbukurimin e pllakave qeramike dhe përmirësimin e dekorimit të shtëpisë. Është zgjedhja perfekte për të gjitha objektet komerciale, rezidenciale dhe...

  LEXO MË SHUMË

  Ngjitës silikoni Premium Perflex SK100

  Ngjitës silikoni Premium Perflex SK100

  01 shtator 2023

  Perflex Silicone Sealant SK100 është një izolues izolues me bazë alkooli me një formulë pa vaj, i cili ka performancë të shkëlqyer kundër ndotjes, kundër rrjedhjeve dhe antibakteriale. Ka elasticitet të madh, mbyllje të mirë, ngjitje të mirë në shumicën e nënshtresave, ...

  LEXO MË SHUMË

  Përfitimet e fugave të pllakave

  Përfitimet e fugave të pllakave

  27 prill 2023

  Futja e pllakave, e njohur gjithashtu si mbyllja ose mbyllja e pllakave, është procesi i mbushjes së boshllëqeve midis pllakave me një shtresë të hollë fino të bërë nga rrëshira epoksi ose poliaspartike. Ndërsa disa njerëz mund ta konsiderojnë fuga si një hap të panevojshëm në procesin e vendosjes së pllakave...

  LEXO MË SHUMË

  Pse fuga e pllakave Perflex polypro është më e përshtatshme për kuzhinë?

  Pse fuga e pllakave Perflex polypro është më e përshtatshme për kuzhinë?

  08 tetor 2023

  Përveç zgjidhjes së zbukurimit të boshllëkut të pllakave qeramike, ka dy probleme të tjera që duhen zgjidhur. Do të ketë një problem të madh nëse ekzistojnë dy problemet. Njolla vaji Siç e dimë të gjithë, hapësira e përgjithshme e kuzhinës është e vogël. Kur gatuhet...

  LEXO MË SHUMË

  Pse fuga e pllakave polipro është zgjedhja e vetme për futjen e pllakave të ballkonit?

  Pse fuga e pllakave polipro është zgjedhja e vetme për futjen e pllakave të ballkonit?

  23 shtator 2023

  Krahasuar me kuzhinën, edhe pse nuk ka njollë vaji, ka një problem më shqetësues se njollat ​​e vajit në fugatimin e pllakave të ballkonit, domethënë rrezet e diellit direkte. Meqenëse ballkoni është i ekspozuar ndaj rrezeve të diellit direkte dhe motit të ashpër si shiu,...

  LEXO MË SHUMË

  Pse të zgjidhni Fishekun Perflex Polypro Tile Grout P-30?

  Pse të zgjidhni Fishekun Perflex Polypro Tile Grout P-30?

  06 shtator 2023

  Funa e pllakave Perflex Polypro është pëlqyer dhe përdorur nga shumë punues, dizajnues të brendshëm, kontraktorë dhe përdorues fundorë. Është projektuar për zbukurimin e pllakave qeramike dhe përmirësimin e dekorimit të shtëpisë. Është zgjedhja perfekte për të gjitha objektet komerciale, rezidenciale dhe...

  LEXO MË SHUMË

  Ngjitës silikoni Premium Perflex SK100

  Ngjitës silikoni Premium Perflex SK100

  01 shtator 2023

  Perflex Silicone Sealant SK100 është një izolues izolues me bazë alkooli me një formulë pa vaj, i cili ka performancë të shkëlqyer kundër ndotjes, kundër rrjedhjeve dhe antibakteriale. Ka elasticitet të madh, mbyllje të mirë, ngjitje të mirë në shumicën e nënshtresave, ...

  LEXO MË SHUMË

  Përfitimet e fugave të pllakave

  Përfitimet e fugave të pllakave

  27 prill 2023

  Futja e pllakave, e njohur gjithashtu si mbyllja ose mbyllja e pllakave, është procesi i mbushjes së boshllëqeve midis pllakave me një shtresë të hollë fino të bërë nga rrëshira epoksi ose poliaspartike. Ndërsa disa njerëz mund ta konsiderojnë fuga si një hap të panevojshëm në procesin e vendosjes së pllakave...

  LEXO MË SHUMË

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni