Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Përgatitja e pllakave

Përgatitja e pllakave seriPerflex furnizon fino për pllaka me fishekë dhe llaç pllakash, mbi 108 ngjyra janë të disponueshme për përdoruesit. Futa e pllakave polipro P-30 nuk zverdhet për më shumë se 30 vjet, e cila është e aplikueshme si për aplikimet e brendshme ashtu edhe për ato të jashtme. Seritë e plota të produkteve fino punojnë për dysheme, pllaka muri për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm me veti të papërshkueshme nga uji, kundër mykut, kundër plasaritjes, të qëndrueshme etj.

Veglat e zgjedhjes së Perflex

Veglat e zgjedhjes së Perflex
Përdoreni atë me produktin tonë…
Dhe lehtësoni projektin tuaj

Ide nga zgjidhjet

Më shumë informacion

Ku te Blej

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni