Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Afati i përdorimit 24 gusht 2022

Informacioni në këtë faqe ofrohet si një shërbim i përgjithshëm për konsumatorët. Edhe pse është bërë çdo përpjekje për të ofruar informacion të saktë dhe në kohë në këto faqe, as kjo faqe dhe asnjë nga autorët e saj nuk japin ndonjë garanci, të shprehur ose të nënkuptuar, ose nuk marrin përsipër ndonjë përgjegjësi ligjore ose përgjegjësi për saktësinë ose plotësinë e çdo informacioni të përfshirë në këtë faqe interneti. Kjo faqe nuk mund të mbahet përgjegjëse për përmbajtjen, saktësinë, plotësinë, kohëzgjatjen ose cilësinë e çdo faqeje të referuar nga një lidhje e jashtme. Informacioni i ruajtur në këtë sistem kompjuterik është mbledhur nga një sërë burimesh dhe janë subjekt i fshirjes, shtimit ose ndryshimit pa asnjë njoftim nga kjo faqe.

DUKE QASUR INFORMACIONET NË KËTË SITE, JU PRANONI QË KJO FAQ NUK DO TË JETË PËRGJEGJËS KUNDËR JU PËR TË DIREKT, INDIREKT, PASOJËS, TË VEÇANTË APO NDONJË DËM TJETËR QË JU MUND TË JENI PËRGJEGJËSI KUNDËR TUAJ OSE NDONJE INFORMACION I QASUR NË KËTË SITE.


BACK

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni