Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Artikull teknik

Përmirësoni përvojën e përdoruesit dhe sensin e përdorimit

PERFLEX organizon rregullisht trajnime profesionale për produkte dhe ndërtime online dhe offline për t'i bërë shpërndarësit më profesionistë, për të ndihmuar përdoruesit të dinë se si të përdorin produktet PERFLEX dhe të ndajnë përvojën e tyre në të njëjtën kohë.

Teknike & Industriale Artikull

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni