Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

Tools

PERFLEX ofron mjete profesionale për përdoruesit

PERFLEX ka lançuar përputhjen automatike të ngjyrave të fugave të pllakave dhe llogaritjen automatike të dozës. Ne mbështesim mjete profesionale ndërtimi për ta bërë më të lehtë për përdoruesit tanë të përdorin produktet tona dhe të gëzojnë shërbime profesionale.

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni