Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

ZGJIDHJE

Ofroni vazhdimisht zgjidhje përdoruesve

Vlera e PERFLEX bazohet në nevojat e përdoruesve, për të zgjidhur problemet e arredimit të shtëpisë si fuga pllakash, tjegulla, mbyllja etj. dekorimi i sipërfaqes dhe mbrojtja e strukturave prej betoni/çeliku, etj. me zgjidhje lyerjeje.

Thyerje me fuga dhe tjegullaFino për pllakat inovative të fishekëve dhe llaçin epoksid në kovë janë të gjitha të dizajnuara për fusjen e pllakave kudo.
Është rezistent ndaj njollave, rezistent ndaj mykut dhe mykut, gjë që i jep dyshemesë ose murit tuaj një pamje të përfunduar të freskët.

MË SHUMË ZGJIDHJE

Lidhja dhe vulosja

MË SHUMË ZGJIDHJE

Dyshemeja pa probleme

MË SHUMË ZGJIDHJE

hidroizolim

MË SHUMË ZGJIDHJE

TRAJNIME LOKALE
&SHËRBIMI TEKNIK

Edhe pse shumica e produkteve Perflex janë të lehta për t'u përdorur, trajnimi i përdoruesve është ende një punë që duhet bërë për të siguruar rezultatin optimal të çdo projekti, të madh apo të vogël. Prandaj, ne u japim mbështetje partnerëve tanë për t'u ofruar përdoruesve tanë trajnime profesionale në forma të ndryshme. Kur shfaqen probleme, ne punojmë me partnerët tanë lokalë për t'i trajtuar ato çështje.

LEXO MË SHUMË

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni