Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Pse veshja poliaspartike mund të zëvendësojë veshjen tradicionale? 22 mars 2024

Veshje poliaspartike is in a thick liquid in the packaging. It’s chemically cross-linked and solidifies upon exposure to air. A poliaspartik flexible rubber film is formed after curing.

 

Advantages of polyaspartic coating:

1, The construction can hardly be affected by the ambient temperature and humidity. It can be constructed at a low temperature of -20, high ambient humidity, and even solidified in water.

2, It’s resistant to most of the corrosive media (acid, alkali, salt and long-term immersion in seawater).

3, It’s low temperature resistant and has high temperature stability. It can be used at -20-150in a long term.

4, Weather resistance: it has good aging resistance and can be used outdoor for 30-50 years.

5, Excellent decorative performance: it can be mixed with various dyes, made into different colors.

6, Excellent physical properties: such as high impact resistance, high tensile strength, rolling resistance, high elongation, high flexibility, tear resistance, wear resistance, aging resistance, impact strength, cathode stripping resistance, insulation strength. In addition, it has excellent low temperature toughness. Its hardness can vary from soft rubber (SHAO A30) to hard elastomer (SHAO D75). It has both the high strength of plastic and the high elasticity of rubber. Polyaspartic coating has strong adhesion to steel, aluminum, reinforced cement and wood substrates.

 


The use of polyaspartic coating:

1, indoor parking/garage

2, sports stands, stadium floor

3, exterior wall renovation and protection

4, roof waterproof

5, school canteen, food workshop

6, advanced sports venues such tennis court, basketball court, badminton court, runway surface protection

7, food warehouse; electronics, computer room and clean laboratory floor


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni