Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Çfarë është veshja poliaspartike e dyshemesë 01 mars 2024

Veshje poliaspartike is a new kind of aliphatic, slow reaction and high performance coating material in polyaspartic industry, which is called the third generation of polyaspartic. Polyaspartic is actually an aliphatic secondary amine, and the amino group in its molecular structure is surrounded by the steric barrier environment.

 

Polyaspartic coating has the following advantages:

1, Simple construction process:

Polyaspartic coating has been adjusted by the latest technology to slow down the reaction speed. It can be manually painted or sprayed with ordinary spray gun, which greatly simplifies the process and is easier to use. 

2, Outstanding weather resistance

3, Superior adhesion

4, Flexible:

The coating is flexible and rigid, and can be made into rigid, elastic and high elastic varieties. It has better cracking resistance and impact resistance than epoxy floor.

4, Super wear-resistant

5, Super wear resistance

Spray polyaspartic coating is known as “wear-resistant rubber”. Veshje dyshemeje poliaspartike inherited this advantage and its wear resistance is 3-5 times that of epoxy.

6, Solid content up to 100%, safe and non-toxic, low carbon environmental protection

7, Fast drying, greatly shortening the construction period

8, Good resistance to chemical meda:

The coating is dense, continuous, seamless, and can completely isolate the infiltration of water and oxygen in the air. It also has excellent anti-corrosion and protection performance.

 

微信图片编辑_20240301113036


Application advantages of polyaspartic coating

1, Elastic floor

Polyaspartic elastic veshje dyshemeje not only maintains the characteristics of high strength, srong adhesion and good chemical resistance of epoxy floor coating, it also has the characteristics of good suction performance, good buffer performance, good sound attenuation, good elasticity, strong impact resistance, bright color, waterproof and impermeable, wear resistance and scratch resistance, durability, healthy and environmental protection, simple engineering construction, easy to clean and maintain and superior quality.

 

2, The polyaspartic coating is widely used in hospital, home, outdoor floor, park, square, swimming pool, shopping mall, airport, tourist landscape, passageway and other places of decoration. It is the first choice for home, office and municipal construction decoration. It can also replace asphalt waterproof materials and waterproof coils for waterproofing and leakproof buildings.

 

 

 

 


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni