Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Cilat janë avantazhet e veshjes së dyshemesë poliaspartike? February 21, 2024

Due to the requirements of non-slip and durability, most of the factory floor needs to be installed with veshje dyshemeje. There are a variety of floor materials on the market, such as epoxy floor, emery floor, polyurea floor, etc. In general, many owners will choose epoxy floor coating, considering the cost of coating. However, the epoxy floor coating is rigid, which means it is easy to crack by impact. It can only be repaired for subsequent use, but the durability and aesthetic will be greatly affected.

 


In the selection of floor coatings, Perflex recommends that you choose poliaspartik floor coatings. Perflex polyaspartic floor coating has the advantages of fast curing speed, self-leveling, no hazard to environment, safe to use, excellent physical properties, good adhesion to the substrates, high elongation, no cracking after hot and cold alternations, weather resistance, anti-slip, wear resistance, etc. Perflex veshje poliaspartike system is widely used in the floor of electronics, food, pharmaceutical and other industries like court, natatorium, hospital, kindergarten, electronic ultra-clean workshop, fitness hall, underground parking lot, site ground and other projects.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni