Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Cilat janë avantazhet e veshjes poliaspartike mbi veshjet e tjera? 06 janar 2024

Epoxy floor, wear-resistant floor, curing floor…… These are our common floor types.

However, in recent years, poliaspartik floor emerged and won market from other floors, becoming the new favorite of the floor field. It’s been widely used in wear-resistant, anti-corrosion, waterproof and other engineering fields.

 

So, why did it win the market from other floors and become the new favorite of the floor? Let’s analyze its advantages!

 

Wear resistance and impact resistance

Polyaspartic flooring has higher wear resistance and high impact resistance, and has a longer service life than epoxy flooring and traditional polyurethane flooring.

 


Elasticity and non-slip effect

The polyaspartic material is very ductile, and the surface can be made into a non-slip surface, which is more anti-slip than the general floors, and the effective buffer of the impact is elastic, providing effective protection for the safety of walking.

 


Funksioni i reduktimit të zhurmës

The high elastic ground can effectively reduce the noise caused by the collision between the sole and the ground, reduce the noise of footsteps, especially the interference of the environment when the hard sole walks, and keep the environment quiet.

 

微信图片编辑_20240106120245


Mbrojtja dhe siguria e mjedisit

Polyaspartic material is non-toxic and tasteless, is an environmental protection material. The material contains unique antibacterial ingredients. It can effectively resist the growth of common Staphylococcus aureus and Escherichia coli bacteria, and effectively upgrade the public health level.

 

微 信 图片 _20240106120300


Good decorative effect

The wear-resistant layer of polyaspartic floor is the color layer. A simple process can achieve a seamless effect, and can draw a variety of creative patterns, fashion and beautiful, with excellent decorative effect.

 

微 信 图片 _20240106120320


Low overall cost

Polyaspartic floor is one seamless coating, directly and firmly bonded with cement foundation. The elastic self-leveling is formed in one seamless layer. It does not need another self-leveling cement, saving construction costs.

 

Easy construction

Polyaspartic floor construction process is simple. Polyaspartic material curing is relatively fast. Through the technical grinding, only simple scraping and rolling coating processes are needed. The construction period is short. A new floor can be put into use after a short period of maintenance after the construction.


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni