Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

I gjithë procesi i ndërtimit të dyshemesë me flake poliaspartike dhjetor 16, 2023

Poliapartike rasti i ndërtimit të dyshemesë me flake


1, trajtimi i sipërfaqes së substratit

Së pari, duhet të heqim dheun, baltën, papastërtitë e ngjitura në sipërfaqen e nënshtresës dhe më pas të përdorim një lëmues për të hequr plotësisht hirin lundrues dhe shtresën e lirshme të sipërfaqes së betonit. Prisni të çarën për t'u përgatitur për trajtimin e mëvonshëm të çarjes.


微 信 图片 _20231206103539


2, aplikoni abetare të depërtueshme

Pas pastrimit të sipërfaqes së bazës, është e nevojshme të aplikoni një primer të mbyllur me përshkueshmëri të lartë në të gjithë sipërfaqen e bazës. Aplikoni abetaren në të çarë fillimisht për të bërë që abetarja të depërtojë plotësisht në hendek dhe të luajë një rol të mirë depërtimi. Më pas aplikoni abetaren me veshje me rul. Kini kujdes që të mos e lini astarin të formojë një film dhe ta mbani sipërfaqen të lagësht.


3, bojë shtresën e llaçit të veshje poliaspartike

Shtresa e veshjes me llaç të veshjes poliaspartike i referohet asaj që 1.5 herë rërë kuarci aplikohet në veshjen poliaspartike (në varësi të ashpërsisë së sipërfaqes bazë, 1.5-2.0 herë rërë kuarci 100-200 rrjetë mund të përzihet në mënyrë të përshtatshme). Veçanërisht të çarat duhet të aplikohen me shtresën e llaçit për të parandaluar që avulli i ujit të ngrihet lart në fazën e mëvonshme dhe të shkaktojë flluskimin e tokës.


微信图片编辑_20231206103735


4, aplikoni shtresë poliaspartike vetë-niveluese

Pas aplikimit të shtresës së llaçit, toka do të jetë ende e pabarabartë. Është gjithashtu e nevojshme të aplikohet një shtresë e veshjes vetë-niveluese poliaspartike.


微信图片编辑_20231206103820


5, shpërndarje flake

Shpërndani thekon ose grimcat e veçanta dekorative kur shtresa vetëniveluese e veshjes nuk thahet plotësisht. Hiqni pjesën e tepërt të thekoneve nga sipërfaqja pas tharjes.


微信图片编辑_20231206103820


6, aplikoni shtresën e sipërme poliaspartike


微信图片编辑_20231206103903


7, përfunduar


微信图片编辑_20231206103903

tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni