Ky sajt përdor dhe vendos "cookies" në kompjuterin tuaj për të ndihmuar në përmirësimin e kësaj faqe interneti. Ju mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve dhe informacione të përgjithshme rreth mënyrës se si të ndryshoni cilësimet tuaja të kukive duke klikuar këtu. Duke vazhduar të përdorni këtë sajt pa ndryshuar cilësimet tuaja, ju jeni dakord me përdorimin tonë të cookie-ve.

PARETIM PA SEKSE

ZGJIDHJE PERFLEX PËR
NDERTIMIT

BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR DHE TË INTEGRUAR. IZOLIMI I PASTERISTEVE DHE GJENDJEVE TE TJERA TE PASTA LARG NGJYJET E Pllakave. BËJË MË TË FUNDIT DHE TË QËNDRUESHËM MË TË FORTËSISHËM DHE TË QËNDRUESHËM INSTALIMIN E Pllakave. BËNI ÇDO DETAJ MË TË BUKUR.

BACK

Rinovimi i dyshemesë së garazhit - me veshje vetë-niveluese poliaspartike Perflex 19 janar 2024

Some old garage floors have problems like coating stripping, cracking, dust accumulation, scratches, joints expansion, etc.

 

This underground parking lot has been put into use for several years. The original epoxy floor coatings have faded, and there are large areas of cracking and empty spaces, which bring great inconvenience and security risks to the underground garage parking.

 

The customer put forward several requirements for maintenance solutions:

  • ● The floor texture should be advanced, beautiful, and does not damage the wall and ground design.

  • ● Reach Class A fire standard.

  • ● Environmentally friendly materials, extremely low VOC or even zero VOC emissions, will not cause health issues to the owner during renovation.

  • ● Long service life, easy maintenance, there’ll be no empty space, delamination and peeling issues.

  • ● Short construction period, need to construct by area.

 

In response to the above requirements, Perflex recommended the poliaspartik self-leveling coating system, and customized the construction method for the project, and successfully reformed the existing ground, which greatly avoided the common problems such as empty space and cracking of cement-based self-leveling layer or epoxy ground.


微 信 图片 _20240119174326

(PARA)

 

According to the characteristics of the project, Perflex team combined with the actual operation on site and gave full play to product characteristics to achieve better results of the construction.

 

Basement repair polishing treatment

 

Primer construction


Intermediate layer construction


Topcoat construction

微 信 图片 _20240119174602


Final effect 

微 信 图片 _20240119174900

 

 

 


tel+86 183 9099 2093

Email[email mbrojtur]

whatsapp

#

na kontaktoni